BKF-en érdemes tovább tanulni?
konkrétan nekem ez a szak tetszik!!
az lenne a kérdésem,hogy ezt lehetne úgy is,hogy államilag támogatottan? és milyen ez itteni élet?
vagy esetleg más sulit tudnátok ajánlani hasonló képzésekkel??
Azért mert könnyű megcsinálni, de nem mész vele semmire. Mielőtt vki keresztbe lenyelne, én ezt nem erre a szakra értettem, hanema büfészak elnevezésre.
Azt nemtom,h milyen a szak, de a BKF-ről jót még nem hallottam.
Amúgy a felvi.hu-n szinte mindent meglehet róla találni. Pl. hogy hol indul [link]
Az egyik válaszoló írta, hogy a BKF-ről még nem hallott jót, úgyhogy akkor én most mondok :).
Én nagyon szerettem odajárni, bár nem ezen a szakon végeztem, hanem kommunikáció szakon. Érdekes, hogy arra is azt mondják, hogy büfészak, mégis el tudtam vele helyezkedni :). A turizmus szakot azért annyira nem mondanám könnyűnek, mivel közgazdász képzés, így vannak húzósabb gazdasági tárgyak, meg matek is...
A hallgatói élet szerintem nagyon jó, csomó lehetőséget kínálnak a hallgatóknak, hogy megkönnyítsék az elhelyezkedést: tréningek, Karrier centrum, rengeteg gyakorlati hely, műhelyek, szállodalátogatás stb.
Sajnos ezen a szakon már sehol nincsen állami, úgyhogy bárhova is jelentkeznél, mindenhol csak fizetős képzés van.
De ha érdekel, szerintem menj el a nyílt napjukra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!