Csak 3.8-4 lessz az átlagom egyetemen és apám lebaszott. Szerintetek ez tényleg gyenge teljesítmény?
Egyáltalán nem rossz, faternak kissé magasak az elvárásai.
2 dolgot azért nem hagyok figyelmen kívűl: az egyik, hogy mérnöktanonc létedre próbálj meg jobban odafigyelni az írásodra, mert például olyan szó, hogy "átmennyek" nincs. Ennyit a nyelvtantrollkodásról. A másik, hogy a nagybetűs életben a kutyát nem fogja érdekelni, hogy milyen átlagod volt gólyaként. Nyilván nem a kettesre kell hajtani mindig, minden tárgynál. Ha gépészeti szempontból nagyon ász leszel, nem fogja senki faterodon kívűl a szemedre hányni a közgáz és társaiból szerzett 2-eseket.
Hidd el, a most kezdett gólyák legalább fele cserélne veled, akik bukdácsolnak össze-vissza.
Tudom a helyesírásom nagyon szar, bocsánat, barátnőm is mindig baszogat vele....
Köszönöm a válaszodat :) Engem is kissé letört a kettes, mert négyes feletti átlagra számítottam. De még meglehet hogyha az utolsó vizsga (ami pont egy szar közgázas tárgy) hármas felett lesz... de nem tudom :( ez a legszarabb örülni fogok a kettesnek is (persze nem arra hajtok) de francnak van kedve ahhoz , hogy fater megint lebasszon -.-' . Azt hittem lassan 20 évesen már nem kell ilyeneket hallgatnom.. de tévedtem.
most nem azért, de 20 évesen mit törődsz azzal, hogy faterod mit mond meg mit nem? addig oké, hogy valószínűleg ő adja a pénzt. de nem tudom, hogy járt e egyetemre, ha járt is akkor elég nagy valószínűséggel nem most, meg nem pont mechatronikára. nem tudhatja eleve, hogy minek mekkora nehézsége van, melyik szak könnyű, melyik nehéz. ne hallgass rá, bele van szokva, hogy középsuliba a kis röpdogákra kaptad az ötösöket, most meg örülsz a kettesnek. ne törődj vele, ennyi.
meg amúgy is. elég cink, hogy 20 éves létedre így dirigál neked (persze ez nem a te hibád).
Mechatronikai mérnök szakon BME-n 4-es átlag? Te egy Einstein vagy!!!
(Én az OE legkönnyebb karának legalábbis 1. félévben legkönnyebb szakán nem fogom ezt elérni... Pedig tanultam :D :D)
A mechatronika szak nem nehéz bsc szinten, viszont msc-n már vannak fura dolgok.
Összességében a villamosmérnökit nehezebbnek találtam a bmén, a fizika miatt mentem át a mechatronikára msc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!