Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most akkor hányasra állok?

Most akkor hányasra állok?

Figyelt kérdés

Teljesen kétségbe vagyok esve.Biztos voltam benne,hogy kettesre állok matekból.De ma az igazgato,miközben ítta be a jegyeket,megkédrdezte,hogy nem buksz meg matekból?

Nem mondta sem a matektanàr,sem az osztályfőnök,higy bukásra állnék.Az osztályfőnök már kétszer felsoropta,ki áll bukásra,de engem egyszer sem mondott.Pedig odafigyel az ilyenre.

A jegyeim 1 1 2 2 3

Egy témazárót írtunk eddig,az kettes lett.Az egyik egyes,csak egy röpdolgozat,nem ismfelelőlap volt,egy írólapon volt pár számolás.A legtöbb nagyobb jegy kettes lett.

Én száz százalékban biztos voltam benne,hogy kettesere állok.A tanár sem mondta,hogynbaj lenne.Akkor miért szólt az igazgató úr?Csak elnézett valamit?De szólt volna az osztályfőnök is,nem?Minden bukásra állónak szólt.Pedig rám odafigyel.

2013. jan. 8. 16:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Szülőértekezleten is azt mondta a metektanár,hogy látja,hogy igyekszek.
2013. jan. 8. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, kettesre állsz...
2013. jan. 8. 16:59
 3/5 anonim válasza:
Félreértette az igazgató urat szerintem.. gondolom rácsodálkozott,hogy nem buksz matekból miközben ő abban a tudatban élt,hogy igen.. a jegyeid alapján 1.8 ez már mindenképpen 2es
2013. jan. 8. 16:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Megnyugtattatok!
2013. jan. 8. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerencséd hogy a témazáród 2-es lett, az bőven az elégséges felé billenti az átlagod. Akkor lennél gondban ha az is karó lett volna, akkor lehet hogy hiába az 1.8-as átlag.
2013. máj. 3. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!