Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az új iskolában (gimnázium)...

Az új iskolában (gimnázium) hogyan fogadják az elsősöket a felsőbbévesek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, egyből lehurrogják őket, cikizik, meg ilyenek, vagy van "emberibb" formájuk is? :) Eléggé izgulok, 5 nap és gimi :D
2009. aug. 27. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk mindig segítettek, vagy egyáltalán nem érdekeltük őket. olyan soha nem volt, hogy csak azért beszóltak volna, mert 9-esek voltunk. engem általában nem érdekelnek a 9-esek, elsétálok mellettük a folyosón, ugyanúgy, mint a 12-esek mellett. ha meg személyesen ismerem valamelyiküket, akkor egyáltalán nem számít, hogy hány éves.
2009. aug. 27. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Iskolája válogatja, nálunk az emberi forma a jellemző. Persze mikor gólyaszivatás volt akkor röhögtek rajtunk, de ez már sosem változik :)
2009. aug. 27. 14:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából még arra lennék kíváncsi, hogy benneteket mivel szivattak gólyaavatáson? Mert az is nagyon para !!! :)
2009. aug. 27. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kell izgulni minket nem szívattak.Karaokizni kellett,meg utánozni egy tanár viselkedését a többiek meg kitalálták,meg be kellett bújni egy fiúval egy lepedő alá ás nadrágot kellett cserélni(csak az volt gáz , hogy a barátnőm gatyája tök sz kicsi volt a srácnakXD),meg olyan volt, hogy egy perc alatt minél több colát meg kellett inni,meg sárral bekenték az arcunkat stb.
2009. aug. 27. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja meg egy osztálytársunkra minél több ruhát fel kellett adnunk meg táncolni kellett meg lufikat be kentek borotvahabbal és úgy kellett őket leborotválni, hogy ne duranjanak ki.
2009. aug. 27. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
A felsőbb évesek meg jókat röhögtek de az egész egy jó buli meg nem rosszindulatból röhögnek.
2009. aug. 27. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem tűvel kellett a szigetelőszalagot leszedni a lufiról, meg verset kellett írnunk a gólyavezető szépségéről, szájjal kellett a mazsolát kiszedni a lisztből, mézesmustároslisztesborotvahabosunclebenses trutyiból kellett vakon kiszedni 6 üveggolyót (nem volt könnyű az összecsomósodott liszt miatt), meg vakon kellett kifesteni az osztálytársam körmét, stb. :) Nem olyan vészesek.
2009. aug. 28. 09:00
 8/8 anonim válasza:
Én most megyek 10-be és minket úgy 1 hónapig folymatosan szivattak... hát nem tudom ott hogy mennek a dolgok, de mindenre készülj fel. :)
2009. aug. 29. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!