Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták! Ti hogyan...

Egyetemisták! Ti hogyan készültök lelkileg a sulira?

Figyelt kérdés
Én most leszek elsős, és megfogadtam, hogy minden héten tanulni fogok,amit azon a héten veszünk tárgyakból,azt mindig átveszem,így a vizsgán nem érhet meglepetés! Szerintetek ez jó taktika? Vagy van vmi ötlet? (Nem vagyok stréber,mielőtt ez bárkinek eszébe jutna,sőt,nem voltam jó tanuló,ezen szeretnék most változtatni.)
2009. aug. 27. 02:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

most kezdem az egyetemet és én is így tervezem..^^mivel nyelvszakos leszek ,ezért nekem feltétlen kell tanulnom évközben is (szavakat,nyelvtant..stb).szerintem tanulás nélkül is meg lehet csinálni az egyetemet,de annak nincsen túl sok értelme ,mert a munkaerő piacon az is számít ,hogy mennyit tudsz nem csak a "papírod.."Sok sikert!

HOva mész és milyen szakra?

2009. szept. 3. 21:05
 12/14 anonim válasza:
jahh, aki az egyetemet csak tanulással tudja elvégezni az az életben is csak munkával fog érvényesülni.
2009. szept. 3. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

én is elsőéves vagyok, most kezdem az egyetemet:) Ha nem is szigoruan tanulni de átolvasni szerintem mindenképpen jó az anyagokat.. szerintem én igy fogok tenni:)

Bocsi az off-ért de én elte földrajz szakos vagyok, ha vkinek van vmi tapasztalata arról h ezen a szakon mennyire húúzós a vizsgaidőszak, v mennyit érdemes tanulni évközbe, az irjon légyszi :$

2009. szept. 3. 23:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: a föciseknek sokat kell tanulni,sok zh-juk is van évközben,aztán persze vizsgák is...

Én volt(elősként),hogy minden héten tanultam(úgy,mint középsuliban),de mire december lett,felét elfelejtettem.Úgyhogy mostmár csak vizsgaidőszak előtt pár nappal...és persze évközben a zh-kra készülök...(magyar szakos)

2009. szept. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!