Egyetemisták! Ti hogyan készültök lelkileg a sulira?
most kezdem az egyetemet és én is így tervezem..^^mivel nyelvszakos leszek ,ezért nekem feltétlen kell tanulnom évközben is (szavakat,nyelvtant..stb).szerintem tanulás nélkül is meg lehet csinálni az egyetemet,de annak nincsen túl sok értelme ,mert a munkaerő piacon az is számít ,hogy mennyit tudsz nem csak a "papírod.."Sok sikert!
HOva mész és milyen szakra?
én is elsőéves vagyok, most kezdem az egyetemet:) Ha nem is szigoruan tanulni de átolvasni szerintem mindenképpen jó az anyagokat.. szerintem én igy fogok tenni:)
Bocsi az off-ért de én elte földrajz szakos vagyok, ha vkinek van vmi tapasztalata arról h ezen a szakon mennyire húúzós a vizsgaidőszak, v mennyit érdemes tanulni évközbe, az irjon légyszi :$
Utolsó válaszoló: a föciseknek sokat kell tanulni,sok zh-juk is van évközben,aztán persze vizsgák is...
Én volt(elősként),hogy minden héten tanultam(úgy,mint középsuliban),de mire december lett,felét elfelejtettem.Úgyhogy mostmár csak vizsgaidőszak előtt pár nappal...és persze évközben a zh-kra készülök...(magyar szakos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!