Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti is egyetértetek az állam...

Ti is egyetértetek az állam döntésével?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon jó döntés volt, hogy csak fizetősen indulnak mostantól a büfészakok! (Gazdálkodás menedzsment,turizmus vendéglátás, kommunikáció és média)

Szerintem tök fölösleges olyan embereket képezni az adónkon, akik jó pár és elteltével se találnak munkát a "diplomájukkal".

2013. jan. 3. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de nem csak ezeket a szakokat érinti a döntés.
2013. jan. 3. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom ezeket csak példaként hoztam :)
2013. jan. 3. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Most képzeld bele magad abba a helyzetbe, hogy van egy álmod. Minimum 4 éve. És most, amikor már majdnem eléred, hogy bekerülj, fizetőssé teszik. Retek egy érzés. :) Nyilván az elgondolás jó, de ha én tudom kilencedikben, hogy semmit nem tudok kezdeni az eddig intenzíven tanultakkal, akkor szakmát kezdek tanulni... De nem, most elvehetem a helyet amúgy tehetséges fiataloktól, hogy bekerüljek egyetemre, vagy lebeghetek a nagy büdös éterben.

Jobban is meg lehetett volna oldani. :)

2013. jan. 3. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:

ha az volt az álmod, hogy elvégezz egy szart sem érő szakot, amivel az életbe nem lesz munkád, akkor... (inkább nem folytatom a mondatot).

szóval helyesnek tartom a döntést. mondjuk a gazdasági szakokat ennyire nem nyírtam volna meg, mert azért oda nem csak hülyék járnak.

2013. jan. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!