Szociális munkásoknak milyen másoddiplomát érdemes, ill. lehet szerezni?
én is szocmunkás vagyok, én másoddiplomának pszichológiát fogok tanulni. Azzal remekül párosítható, akár terápiás területeken, akár máshol is. Engem az addiktológia érdekel. Szociálpolitikával önkormányzatok, hivatalok, esetleg ha mákod van minsztériumban helyezkedhetsz el. Ez inkább irodai, papíros, dolog. Nálunk (PTE) a gyerekvédelemre megy rá a szocpol, úgyhogy azon a területen gondolom, hogy előnyt jelent. Mondjuk gyámügy, vagy ilyesmi.
De szerintem másoddiplomának még jo lehet: gyógyped, szocped, ha érdekel az a vonal, ifjúságsegítő (FSZ), ilyesmik, amiket tudsz kötni ahhoz a témához, ami a szocmunkán belül érdekel. Melyik része érdekel?
FSZ képzés van Pécsett, azt tudom
rendőrségen, akkor esetleg valami BV -s képzésre nem gondoltál?
jah hát igen, ha van egy alapod, akkor a második már csak fizetősön lehet. mester szakokat azokat meg tudod nézni a felvi.hun, hogy mik vannak, vag akkor valamilyen okj -s kppzést esetleg, ami témába vág.
itt vannak az sz-betűnél szociális témájúak, de biztos van még más olyan okj, amiszakmába vág. ezekben annyira nem vagyok képben. én még egy alapot meg két mestert tervezek a szocmunka alapom mellé.
szocmunka alap+ szocmunka mester
+ pszicho alap -> addiktológia mester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!