Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskolai tananyag a...

Középiskolai tananyag a parabola alatti terület?

Figyelt kérdés

2013. jan. 1. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mi legalábbis tanultuk.
2013. jan. 1. 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nalunk utolso evben, matekfakton eleg erosen tananyag volt. De a parabola volt kb a legegyszerubb..
2013. jan. 1. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Bar aki nem faktos volt, azok nem vettek integralast, sot talan derivalast meg hatarertekszamitast se.
2013. jan. 1. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
ahogy tudom határozott integrállal kell kiszámítani, és az integrálás/deriválás nincs benne a törzsanyagba (középszintű érettségihez nem is kell), emelthez már kell, és ezért is csak a matekfakton tanulják. (meg persze egyetemen jó pár szakon, de az már más tészta, velünk az egyetemen 3 hónap alatt tanították meg)
2013. jan. 1. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
ezt nem is tudtam, én azt hittem az emelt szintű matekhoz okosabbnak kell lenni, de nem mást kell tudni. Azt hittem az integrálás vagy tananyag, vagy nem.
2013. jan. 1. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
ez nem attól függ, hogy mennyire vagy okos. itt a szorgalom számít. minél többet gyakorolsz annál jobban fog menni.
2013. jan. 1. 20:00
 7/7 A kérdező kommentje:
én nem középiskolás vagyok, csak kérdem, hogy mi a tananyag. Egyébként meg hülyeséget írsz, mert az integrálást vagy tanítod és tudja a diák, vagy nem. Persze egy nagyon okos diák le tudja vezetni vagy ki tudja számolni, de időre az nem fér bele egy feladatmegoldásba úgy általában, ha nem is hallott még róla. Egyébként hol találom hogy a mi a kötelező tananyag? Vagy van ilyen jelenleg egyáltalán?
2013. jan. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!