Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha az irányszám több, mint a...

Ha az irányszám több, mint a jelentkezők száma, semmi esély, hogy elindítsák a szakot?

Figyelt kérdés
Most keresztfélévben induló képzésre jelentkeztem, egy helyet jelöltem meg, a felvi.hu-n kiírt minimális létszám több, mint ahányan jelentkeztek. Van esély arra, hogy elinduljon a szak?
2012. dec. 18. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, elég kevés. Attól függ, mennyivel kevesebb.
2012. dec. 18. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! 24 jelölte meg első helyen a szakot, a minimális létszám 30.
2012. dec. 18. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Hát, az még talán nem olyan vészes. Talán ezt még kibulizzák, már ha akarják. Mert egyébként a tanszékek valamikor előre eldöntik, hány embernél indítják el a szakot. Talán náluk is érdeklődhetsz arról, milyen esély van így elindítani.

Meg talán keresztfélévkor nem akkora ügy ez.

2012. dec. 18. 22:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ráírok a tanulmányi osztályra, hátha tudnak valamit mondani. Jó lenne minél előbb megtudni a dolgot, mert akkor úgy alakítom az életemet a továbbiakban, hogy nem fogok februártól suliba járni. Pechem van, direkt azért jelentkeztem keresztfélévre, hogy ne kelljen egy félévet még várnom. Nem gondoltam volna, hogy ilyen kevesen jelentkeznek keresztféléves képzésekre. :/
2012. dec. 18. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
az meglesz szerintem. nálunk 10 volt a min létszám, aztán 6an lettünk. mégis indult a szak. :-)
2012. dec. 19. 07:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor még van remény. :)
2012. dec. 19. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!