Milyen színvonalú az oktatás a Budapesti Műszaki Egyetemen?
...még sincs benne a világ legjobb 500 egyetemében.
szívatnak jobbra-balra tök feleslegesen.
mert ha ELTE-s vagy SZTE-s diplomád van, akkor tudják, hogy nem tanultál?
logika.
én olyan szívatást nem tapasztaltam, ami kifejezetten egy személyre irányult volna, esetleg a tanár alapból ilyen lett volna. Inkább néhány tárgy irreálisan nehéz zh-i és egyéb számonkérései miatt szokták ezt mondani. Ha belegondolsz, akkor ez már közelebb áll a színvonal milyenségéhez.
ettől függetlenül egyetértek veled. nem biztos h jó a felesleges szívatás mögött színvonal is van. (ha nem a fent említett helyzet áll fent)
Én bme villamosmérnökire járok és van egy két tárgy ami gusztustalanul nehéz. Olyan vizsgák ahol a hallgatók 90%át megbuktatják pont az oktatás szinvonalát minősítik.
Talán szivatás helyett inkább normálisan kéne tanítani, mert olyan sok mindent elbonyolítanak feleslegesen, hogy ha egy kicsit nem figyelsz vagy nem vág úgy az agyad, akkor le is maradtál. Az alapokra sokszor nem is fektetnek elég hangsúlyt, így előfordult olyan MSC-s hallgató, aki nem tudta hány fázis van egy konnektorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!