Debreceni Egyetem Informatikus könyvtáros szakról és a Debreceni gólyatáborról mit tudtok mondani?
Érdekelne nagyon ez a szak, mert alapból humán beállítottságú vagyok. Imádom a könyveket és az informatikával is jóban vagyok.
Érdekelne, hogy milyen ott a képzés, megérné e oda jelentkeznem és, hogy el lehet e vele utána helyezkedni. Az iskolai élet, a koliba jutás esélye és úgy magában az egész egyetemről a véleményetek. Utánanéztem, és láttam, hogy az Infó karon szervezett gólyatáborok az utóbbi években Debrecenbe, egy koliba voltak szervezve. De többet nem nagyon tudok róla, ezért kérdeznék tőletek mindent, aminek köze van Debrecenhez.
Elég sok informatikát kell tanulni a DE-IK képzésén, más könyvtárosképzésekkel összehasonlítva. Ha humán beállítottságú vagy érdemes megfontolnod a másik debreceni könyvtárosképzést a TK-n.
Egy volt könyvtáros hallgató
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Utánanéztem a Kölcseynek is, bár én csak informatikus könyvtáros szakkal találkoztam ott is. De hallottam már több embertől, hogy minden iskolában más az arány az informatika és a humáni részben. Nekem mondjuk mind a kettő iskola nagyon szimpatikus, úgyhogy valószínűleg mind a kettőt megpályázom majd, ha még akkor is ezt a szakot szeretném majd. Köszi a válaszokat:)
Szívesen várnám még a további véleményeket is^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!