Az ösztöndíj átlagolásánál számít a szabadon választható tantárgyak érdemjegye is?
Egy szabadon választhatóval kötelező óraütközésem volt, ami csak később derült ki, és akkor már nem tudtam leadni, így nem is jártam be, de nyilvántartásba került hogy nem kaptam meg az aláírást. Ilyen esetben a gyakorlati jegy automatikusan 1-esnek számít?
Ill. a szabadon választható tantárgyak is beleszámítanak az ösztöndíjnál számolt átlagba?
Beleszámít.
De nem feltétlenül 1-esként, mert nálunk például eleve csak a meglévő (aláírott) tárgyakat számolják bele, de az összes felvett kredittel osztják el.
Nézd meg az átlagszámítást az egyetemed Tanulmányi- és vizsgaszabályzatában!
Az első kettő által írtak az ő iskolájukra vonatkoznak, de ez teljesen egyetemfüggő.
Lapozgasd a helyi TVSZ-t és abban megtalálod a választ. vagy battyogj el a TO-ra és kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!