"Orbán Viktor: eltörlik a felvételi keretszámok rendszerét". Mit jelent ez egész pontosan?
"Más szóval, ha nem tud elhelyezkedni egy hazai cégnél a szakmájában akkor dögöljön meg?"
Ezt nem egészen értem.
Én úgy értettem, hogy ha azt akarják, hogy minél több fiatal diplomás dolgozzon az országba, akkor teremtsék is meg hozzá a feltételeket. Nem azért tanulunk az egyetemen, hogy utána egy futószalag mellett robotoljunk minden nap. Azt diploma nélkül is megtehetjük, de mi nem ezért jelentkeztünk felsőoktatásba.
Másrészről az egyetemisták elég nagy része tudja mi az a munka. Nem mindenkit tudnak támogatni olyan anyagi szinten, hogy mindent megengedhessen magának. Így elég sokan mennek dolgozni egyetem mellett, ami egyes szakoknál elég fárasztó tud lenni.
Azt jelenti, hogy Viki bácsi jól megvezet megint, te meg benyeled mert naiv vagy!
"az általad linkelt kérdést nem én írtam ki, de köszi a választ"
Ő meg nyilván arra utalt, hogy használnod kellene a keresőt, és nem kéne minden ökörnek ugyanazt megkérdeznie!
használtam a keresőt, de nem adott ki találatot, és a kérdés kiírásakor felajánlott kérdések között se találtam ilyen kérdést...uram bocsá`, hogy én is kiírtam, nyilván ti is írtatok már ki olyan kérdést, ami már szerepelt az oldalon,de csak később vettétek észre.. szakadjatok már le erről! -.-"
többieknek köszi a normális kommenteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!