Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Különbözeti? Hogy is van ez?

Különbözeti? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Iskolát akarok váltani mert nem oda vettek fel ahova menni szerettem volna (igen 9. évfolyamra járok). arról volt szó idáig hogy angol szintfelmérőt kell csak írnom... De.most közölték hogy különbözetit kell tennem. Ez mennyire nehéz.hogy zajlik egy ilyen? A Szent László gimnáziumba szeretnék átiratkozni Kőbányán.

2012. dec. 11. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem nehezek, én kétszer váltottam iskolát és egyiknél sem kellett készülnöm a különbözeti vizsgára.

Ha csak angolból kell az semmiség lesz.

2012. dec. 11. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
A különbözeti - tudomásom szerint - azt jelenti,hogy az adott tárgyból az egész éves anyagból kell levizsgázni.
2012. dec. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!