Mennyibe kerül egy éves tandíj az orvosi egyetemen?
Kíváncsi lennék arra is, hogy a részen finanszírozotton mennyibe kerül!
Az olyanok kíméljenek, hogy: "nemtom, de naon sok... stb"
Igen, de ez alapképzésekről beszél, az orvosi pedig osztatlan.
Törődj bele, ennyibe kerül hogy megkapd a dr. előtagot és hogy emberek életét tedd szebbé.
Erre olyat tudnék írni, hogy magam is megbotránkoznék...
Rabló senkiházik... Lassan ott tartunk mint régen, a gazdagok tanulnak, a szegényebbek meg lent maradnak abban a rétegben...
Lehet, hogy máshol rablók, de az egyetem fennmaradásához és a képzés megvalósításához legalább ekkora taníjak szükségesek, értsd meg!
ÁLTALÁNOS ORVOS
Semmelweis 1.020.000 Ft/félév
Szeged, Pécs, Debrecen 950.000 Ft/félév
FOGORVOS
Semmelweis 1.016.420 Ft/félév
Pécs 1.050.000 Ft/félév
Szeged, Debrecen 950.000 Ft/félév
GYÓGYSZERÉSZ
Semmelweis 800.000 Ft/félév
Szeged, Pécs, Debrecen 750.000 Ft/félév
ÁLLATORVOS
SZIE 1.150.000 Ft/félév
"Rabló senkiházik... Lassan ott tartunk mint régen, a gazdagok tanulnak, a szegényebbek meg lent maradnak abban a rétegben..."
Az orvosi nem egy bölcsész képzés, ahol egy termen meg tanáron kívül nem kell más.
Már leírták, de elmondom még egyszer: a klinikákat is fenn kell tartani belőle!!! Az meg nem két fillér.
Mellékesen megjegyzem, hogy az orvosi nagyjából az egyetlen terület, ahol nm csökkentették drasztikusan a keretszámot.
Azaz ha rinyálás meg vinnyogás helyett inkább TANULSZ, akkor felvesznek, és nem kell félévente közel 1 milliót kifizetned!
Azt hiszem félreértetteket, NAGYON.
Én az államra írtam, arra, hogy levette az állami támogatott helyeket 10.000-re...
Nem fogják radikálisan csökkenteni a támogatott helyek számát, mert egyszerűen nem tehetik meg és nem is áll érdekükben!!!
Kérdező, amúgy sokallod az egy milliót, de a tényleges képzési költség még ennél is több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!