Vajon idén nehéz lesz a felvételi a középsulikba?
Figyelt kérdés
Mert azt mondták tavaly iszonyú nehéz volt!
Csak mert járok előkészítőkre és ott olyan nehéz feladatokat csinálunk , hogy megszakadok:S
2012. dec. 4. 16:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem lesz nehéz, főleg, hogy a tavalyit annak mondták (bár szerintem nem volt az).
Ha már most sem megy, ne menj erős gimnáziumba, mert csak szenvedni fogsz. Inkább keress valami jó szakmát, járj középiskolába, most már úgyis szinte lehetetlen bejutni a felsőoktatásba.
De egy valami biztos, ha nehéz, akkor másnak is nehéz, mások is kevesebb pontot érnek el.
2/3 anonim válasza:
Előző válaszoló: ez baromság. Szerintem semmi köze az írásbeli felvételinek ahhoz, amiket 4, vagy 5 éven át tanulni fogsz, akár egy gimnáziumba, vagy akár egy szakközépiskolába. Ja, és kérdező: Ne aggódj, mert ez könnyebb lesz, mint a tavalyi. Én tavaly írtam, de az túlzás, hogy iszonyú nehéz volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat !
Mivel azt mondtak nekem ,hogy a tavalyi nagyon nehez volt, ezert elkeztem félni, hogy most milyen lesz..
2. Válaszoló te honnan tudod hogy konnyebb lesz?
2012. dec. 18. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!