Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diana SZKI? (Kérdésed túl...

Diana SZKI? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Tudom hogy a weboldalukon sok infó van. De szeretnék olyan embereket is kérdezni akik Csongrádra a Diana Szakképző iskolába járnak vagy jártak. Fegyverműszerésznek szeretnék menni, azok után pedig vadászpuska műves.

Az lenne a kérdésem hogy általánosságban milyen az iskola? Maga a közösség? Tanárok milyenek? Kollégium? Mennyire szokott "összekovácsolódni" 1-1 osztály és hasonló. Minden infó vagy vélemény jól jön. Előre is köszönöm a segítséget.

#diana szki
2012. nov. 22. 13:22
 1/6 anonim válasza:
Hú.Én 2004-ben végeztem ott:)Imádtam
2012. dec. 12. 23:54
 2/6 anonim válasza:
Egyedül levelezősként fognak emberszámba venni, mivel perkálsz nekik, amennyiben nappalis vagy magasról szarnak rád és megaláztatás vár. Ha ennek tetejében még munkanélküli is szeretnél lenni, akkor nyugodtan iratkozz be hozzájuk. Mondanak sok szépet és jót, de sajnos a negyede sem igaz, pedig nagyon hitelesen és manipulatívan tudják előadni magukat.
2013. szept. 14. 17:56
 3/6 anonim válasza:
az előzőnek igaza van, lehetetlen elhelyezkedni ebben a szakmában én 2015-ben végeztem, már 16 helyre (laktanyákba, toborzókba, rendőrségekre) írtam emailt, 1 hónap után 7 helyről válaszoltak mind elutasító. Elb...am 2 évet a nagy semmire és mivel kb 300 km-re lakom a sulitól, 350 ezer forintot is.
2015. júl. 4. 12:29
 4/6 anonim válasza:
Én korábban végeztem, a társaság baromi jó volt. DE! Elhelyezkedni már különösen nehéz vele, sehogyan se ment... Mivel a legtöbb embernek nagyon messze is volt, nem kevés pénzünk ráment, ahogy az előttem lévő is írta. Főleg, hogy már két éves is lett, át kell gondolni, hogy megéri e beiratkozni... Fegyverek és kollégium, jó móka de vajon megtérül e az a 2 éved valaha?
2015. okt. 12. 20:22
 5/6 anonim válasza:

2. vagyok

nálunk sajnos a társaság sem volt jó, az osztály nagy része SS katonának képzelte magát, állandóan ment a politika gyűlölködés stb.

2015. okt. 21. 13:29
 6/6 anonim válasza:
A nappalisokat emberszámba se vették, míg a levelezősöknek körbe volt nyalva a végbelük. Minket azért le tudtak baszni ha egy műanyag flakont otthagytunk a konyhában VÉLETLENÜL, mialatt a levelezősök vígan szétokádták a kollégiumot. Ők a konyhában cigizhettek, ordibálhattak hajnalban, hányhattak orrvérzésig, ezeken a dolgokon csak mosolyogtak azok az emberek, akik a szigorlatokat bevezették ellenünk.
2016. máj. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!