Lehetséges, hogy Szálasi vagy Hitler idézetek miatt valakit fegyelmi tárgyalásra küldjenek? Mondjuk ha valaki beleírja a füzetébe és a tanár meglátja.
"Nem horogkeresztre meg nyilaskereszre gondoltam. Csak szimplán idézetekre"
Megmondod,hogy történelmi célból használtad. :-)
Ezek önkényuralmi jelképek. (csakúgy,mint a sarló kalapács)
Iskolától és tanártól függ.
Nekem nem 1 tanárom olvasta az ilyeneket, de egyáltalán nem érdekelte őket :D
Régi kérdés,de lehet. Nálunk is előfordult. Egy osztálytársam a füzet elejébe Jobbik és Magyar Gárda logókat rajzolt, a tanár széttépte a füzetet, meg beírt neki egy nagycsomó hülyeséget. Végül of-t kapott. Meg voltak neki kitűzői, amiket inkább nem hordott, mert már szülői felhívatással fenyegette.
Én csak Jobbik logót rajzoltam, de nekem nem tépte szét a füzetet, és nem kaptam semmit, mert egy kicsit csíp a tanár. Meg annyit mondott, hogy ha mégegyszer ilyet lát, akkor fegyelmi, meg rendőrségi feljelentés, stb. Felvittünk neki egy pár oldalnyi olvasmányt a demokráciáról, szólás- és véleményszabadságról, (az akkor még be nem tiltott) Magyar Gárdáról és a Jobbikról, mint párt. Persze nem vette el, és nem is tudott semmit csinálni, de eléggé bevörösödött.
Nem libsi iskola, csak libsi tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!