Lehetséges, hogy Szálasi vagy Hitler idézetek miatt valakit fegyelmi tárgyalásra küldjenek? Mondjuk ha valaki beleírja a füzetébe és a tanár meglátja.
oszt. társam a padra karcolta a Birkenau-i tábor alaprajzát, és nagy felhajtás volt belőle.
de idézetek miatt nemkéne akadékoskodnia hisz, érdekel ez a szemlélet téged akk nem mind1 hova írod őket?
Jézusom, pár éve az én füzetem tele volt korogkereszttel és az egyik tanár meglátta bár nem mondott semmit. Nem tudtam, hogy ebből baj lehet. :S Mondjuk ma már több eszem van.
A te esetedben függ attól is hogy mit idézel, szerintem nincs mki tisztában Hitler szavaival, főleg nem tud németül. Ha mégis meglátja vki akkor mondd azt, hogy ez csak egy dalszöveg és fogalamd sem volt a jelentésével, nem is érdekel csak megtetszett. :)
Vicces lenne. Akkor felálnék és elhagynám az osztályt. Meg az egész libis iskolát. Bár nekem is volt egy idióta "tanárom", igaz én csak a bűnözésről írtam egy házidolgozatban és az a buta némber azt mondta, hogy minden szó a bőrszínre utal.
Akkor ezek után mi lenne?
a barátomat azért vitték igazgatóhoz, mert bele volt írva az angol könyvébe, hogy "NIGGER". meg mondta a kémia tanárunk, hogy pár éve azért rúgtak ki egy gyereket, mert olyan pólóban jött suliba, hogy "én itthon vagyok". igaz, hogy ez egy "elit" gimnázium, tele liberális, nagyon okos, nagyon elit emberekkel...
ezek után én már mindent el tudok képzelni...pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!