Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Neumann Gimnázium Egerben:...

A Neumann Gimnázium Egerben: szeretnék több információt megtudni róla, mindent plzz! Milyen a gimi?

Figyelt kérdés
Szeertnék a giimről többet megtudni,bármiről is legyen szó pl: a menza, a tanulók,tanulói közösségek, az elvárások stb. :)
2009. aug. 15. 16:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát Eger legerősebb sulija tanulást figyelembe véve:D Hallottam,h vannak ott jó arcok azért.Időközben azt is megtudakoltam,h vannak ott külföldiek is,eddig fekákról hallottam :O:D Az tényleg igaz?

Fura,ázsiaikra számitottam,h azok nagyon fognak nyüzsögni.De fekákra kiváncsibb vagyok :D

2010. aug. 2. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Van egy néger srác meg egy csaj.
2010. szept. 22. 23:15
 13/18 A kérdező kommentje:

fú,elég jó suli lehet,ha ők is oda járnak :O:D

és ismered őket,vagy milyen fejek?fú,de csúcs :$

2010. szept. 24. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem sznob suli, ha anyagi gondjaid vannak ott az Arany J. program,nekem is van jópár ismerősöm/ osztálytársam aki oda jár/járt és szeretik a Neumannt.Vannak elkényeztetett kölykök, de velük nem kell foglalkozni.Vannak külföldiek, cserediákok, van a sulinak testvérvárosa,szoktak jönni franicák/németek egy-egy hétre.Van két néger a suliban, egyikük osztálytársam volt,normálisak, jó fejek,nincs kiközösítés a bőrszínük származásuk vagy bármi ilyesmi miatt. Legalábbis én nem tapasztaltam.A tandíj most durván 70ezer,plusz még mellette kell fizetni osztálypénzt de minden más biztosítva van.Osztálykirándulásra elvisznek,ez elsősorban az osztályközösségtől illetve az osztályfőnök-osztály kapcsolatától függ.Ha jó az osztály és mindenki normálisan áll a dolgokhoz nagyon jó közös programokat lehet szervezni.. Ha kérdésed van írj:)3 éve járok ebbe a suliba.
2010. okt. 3. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:
* testvér iskolája
2010. okt. 3. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:
...és van egy mongol gyerek is.
2010. nov. 1. 16:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Azok nem különösebben hoznak lázba.Sok van belőlük.Viszont fekákból meg nem sokat látni errefele :O Nah,majd lesz biztos valami rendezvény még valamikor Neumannban,és beugrok,egy pillantást vetni,hogy kik azok történetesen:D
2010. nov. 3. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Lesz nyílt hét nemsokára, gyere el arra
2010. nov. 4. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!