Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Neumann Gimnázium Egerben:...

A Neumann Gimnázium Egerben: szeretnék több információt megtudni róla, mindent plzz! Milyen a gimi?

Figyelt kérdés
Szeertnék a giimről többet megtudni,bármiről is legyen szó pl: a menza, a tanulók,tanulói közösségek, az elvárások stb. :)
2009. aug. 15. 16:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%

Hú de nehéz lett volna begépelni a gugliba! :P

[link]

2009. aug. 15. 17:26
 2/18 A kérdező kommentje:
Már bocs,de én személyes véleményeket szeretnék.A honlapra én is rájöttem :D De nekem személyes vélemények kellenek ;P Aki tud,az feltétlenül irjon,mert 2 év múlva szeretnék ott továbbtanulni
2009. aug. 15. 22:08
 3/18 anonim ***** válasza:

Kezdjük azzal h elég keményen kell fizetni. Innen kezdődik az h a kevesebb anyagi keresettel rendelkező szülők gyerekeinek van enyhe kirekesztett érzésük...

Ismerek pár embert akik nem birták a suli anyagi része miatt, pedig kitűnők. Meg még a pénzről... Tömöd az iskolát, de hogy kirándulásokra nem visznek el, az is biztos. Az igazgató szintén egy pénzéhes f. De ha nem érintenek az anyagi problémák, akkor bejöhet neked. (De ha még érdekel h mennyit kell fizetni meg stb... akkor írj privit). A német képzésről tudom hogy elég magas, jól megtanítják. Az elvárás is úgy tudom h elég magas, elvégre csak a 4-esnél jobb tanulókat várják.

Remélem tudtam segíteni :)

2009. okt. 22. 18:33
 4/18 A kérdező kommentje:

Ás mienek ott az emberek?jóarcok vannak e,vagy indenki sznob?:DÉs van ott sok cigány,vagy külföldiek vannak ott? és ha igen,akkor mien nemzetiségűek vannak ott? :D az emberek is érdekelnek igy :)

kössy előre aválaszt :)

2009. okt. 23. 16:01
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Annyira nem jó, hogy külföldiek járjanak.

90% sznob.

2009. dec. 29. 19:14
 6/18 anonim ***** válasza:

1. van Arany János Tehetséggondozó Program, amibe ha bekerülsz egy fillért nem kell fizetned és tényleg elviszik az embert egy csomó kirándulásra, csomó vizsgára való felkészítést+az 1. vizsgát az állam fizeti(jogsi, nyelvvizsga..)

2. én a tanárokat nagyon szeretem itt, és jól érzem magam, nyilván ha szenvednék, nem érné meg befizetni az alapítványi hozzájárulást.

3. vannak sznobok az igaz, de hol nem és 90 % tutira nem.

Remélem segítettem, de írhatsz privát mailt-t is. Én most vagyok végzős.

2010. jún. 4. 04:31
 7/18 A kérdező kommentje:
MEIk mostani végzős sztályba jársz? :) ISmerek onnan embereket :D
2010. jún. 16. 21:40
 8/18 anonim ***** válasza:

Igen, tudom hogy nem olcsó mulatság, de szerintem abszolút megéri a suliért. Imádom a Neumannt, nagyon jó társaság, jó a hangulat! Emellett király a gólyatábor, sítábor, osztálykirándulások, Mi az hogy nem visznek sehova? 10/D nemrég volt a Balcsinál 3 napra.

Respect.

2010. jún. 19. 20:09
 9/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sznob iskola, jó programok vannak, szerintem meg a tanári kar sem rossz. Pénz az kell, de szerintem nem kerül sokkal töbe, mint bármelyik másik iskola. Csak ajánlani tudom.
2010. júl. 24. 17:36
 10/18 anonim ***** válasza:
hééj! én 10/D-s vagyok (voltam :D) tényleg 3 napig voltunk Balcsin, úgy, hogy még év elején is voltunk kirándulni! sznobok, itt?? viccelsz.. a város legnagyobb állatjai járnak ebbe a suliba ;) akkora arcok vannak itt hogy na :D szóval attól még h minket rosszul érint az anyagi része én imádom! :)
2010. júl. 30. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!