Közgazdasági Politechnikumról vagy a Leöveyről kinek van személyes tapasztalata? (Bp. Vendel u. )
Én a Leöveybe jártam, igaz, csak 2 évig.
Nagyon szerettem, jó társaság, jó tanárok vannak.
Családi okok miatt váltanom kellett.
Elég sok hires ember járt oda. (Szerednyei Béla, Pa-dö-dö-s Mariann stb.)
Jó hirű suli, inkább oda menj, mint a Poliba.
Attól függ, hogy mit akarsz a távoli jövőben. Ha orvos akarsz lenni, akkor a színész/énekes karrier nem referencia.
Menj be szerintem majd nyílt napra és azt is nézd meg, hogy milyen érzés a falakon belül lenned.
A nyílt napot én is javaslom. Leöveybe járok és nagyon szeretem. A tanárok jófejek, az oktatás színvonala is magas, de mégsem szakadsz meg a sok tanulástól, a lehető legjobb, a közösség is jó, programok is vannak.
A politechnikum fizetős, ha a szüleid bírják elég pénzzel, akkor oda is mehetsz..
Szia!
Én a Közgazdasági Politechnikumba járok és szerintem borzalmas iskola.
Az osztálytársaim egy része már idén elment, én jövőre fogok!
A Leövey-ről viszont sok jót hallottam, lehet, hogy oda is meg fogok próbálni felvételizni.
Üdv!
Utolsó voltam:
A tanárok még egész jófejek, de a diákok borzalmasak...
Régen jobban szűrtek a felvételin, de ma már minden degeneráltat felvesznek.
Ne aggódj, én amikor tavaly írtam akkor én is aggódtam, ezért rontottam el. Idén már nem fogok aggódni, jobban fel is készülök! :)
Amúgy melyik tagozat érdekel a Leövey-ben?
Lehet, hogy egy osztályba fogunk majd járni! :D
A természettud. tagozatról írnál a kedvemért, légyszi? :D
fizika-matek-biológia b*zi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!