Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Most akkor átsoroltak költségt...

Most akkor átsoroltak költségtérítésesre?

Figyelt kérdés

ezt az üzenetet kaptam ETR-ből:

XY(a nevem)részére

ETR-azonosító:xxxxxxxx

Tisztelt Hallgató!

A törvényi előírásnak megfelelően megtörtént a 2009/2010-es tanévre

érvényes finanszírozási besorolása a következő szakra:

-szakom neve- BA NAK : államilag támogatott

Felhívom a figyelmét hogy jelen besorolás a tanulmányi rendszerben (ETR)

található tanulmányi adatok alapján, a TVSZ 6.7 és 6.8 bekezdései szerint

történt.

Ez az értesítés tájékoztatásnak minősül.

A besorolás érvényességét a 2009/2010 tanév 2. félévére hozott finanszí-

rozásra vonatkozó határozat megváltoztathatja.

Ha a finanszírozásra vonatkozóan folyamatban lévő kérvénye vagy felleb-

bezése van, a döntés után finanszírozási besorolása megváltozhat.

A kapott határozat ellen a felülbírálat szabályai szerint 15 napon belül

felszólalást tehet.

Üdvözlettel,

az ETR-üzemeltetés

szóval ott van h.államilag támogatott,de én előbb láttam meg a BA NAK rövidítést...a NAK végén a K nem költségtérítésest jelent?

ugye nem?

90%ig biztos vagyok benne h.nem soroltak át,mivel ugye az van ide is írva,csak nem szeretném ha meglepetés érne...főleg mivel csak egy 4-esem volt az előző félévben..de írnak itt fellebbezésről meg minden,szóval rámijesztettek...vagy ez a sablon szöveg,és akár állami,akár költséges lesz valaki beleírják az értesítésbe??

nyugtassatok meg légyszi:)köszi--

2009. aug. 15. 07:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Én sem értem mi az a K, de ha csak összvissz egy 4-esed volt nincs okod aggodalomra. Amúgyis a szabály az, h. ha 4 félév alatt a 120 kreditből nem sikerül összegyűjtened 60 kreditet akkor sorolnak át államiról költségesre. Neked meg minden kredited megvan feltételezem, ne aggódjál! Ha minden tárgyad megvan vagy egy-kettő hiányzik nem kell parázni. Mondjuk elgondolkodtató mit takar az a ,,K", lehet ám elírták. Írj a sulinak, h ezt az üzit kaptad és kérdezd meg, de nyugi nem lesz semmi baj!
2009. aug. 15. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj fel a tanulmányi osztályra, ha nem vagy biztos benne, de szerintem nem soroltak át.
2009. aug. 15. 10:44
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek..utánajárok.most leszek 3.éves eddig minden tárgyam megvan,dinamikus tanterv(ajánlott)vttem fel a tárgyakat.
2009. aug. 15. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor 1000% h NEM sorolhattak át költségtérítésesbe!!nyugodj meg!

Azokat vegyék elő, akik az állam pénzén ellébecólnak plusz 1-2 éveket egyetemen, fősulin, és ne annak küldözgessen hülye leveleket, aki becsületesen megcsinálja a tantárgyakat!Váá ilyenkor nagyon fel megy a pumpa:S

2009. aug. 15. 12:47
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. aug. 15. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:

az etr-ben is meg tudod nézni hogy ott mi van, úgyis az számít, ezt lehet hogy elírták.

Tanulmányok/hallgatói információk/hallgatói teljesítmény információk/itt feljön egy ablak, itt megkeresed azt hogy féléves szak-törzslap adatok.

ott lesz hogy finanszírozás: és amin vagy.

de szerintem államin

2009. aug. 15. 14:27
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippet.ott államisként vagyok.)
2009. aug. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!