Most akkor átsoroltak költségtérítésesre?
ezt az üzenetet kaptam ETR-ből:
XY(a nevem)részére
ETR-azonosító:xxxxxxxx
Tisztelt Hallgató!
A törvényi előírásnak megfelelően megtörtént a 2009/2010-es tanévre
érvényes finanszírozási besorolása a következő szakra:
-szakom neve- BA NAK : államilag támogatott
Felhívom a figyelmét hogy jelen besorolás a tanulmányi rendszerben (ETR)
található tanulmányi adatok alapján, a TVSZ 6.7 és 6.8 bekezdései szerint
történt.
Ez az értesítés tájékoztatásnak minősül.
A besorolás érvényességét a 2009/2010 tanév 2. félévére hozott finanszí-
rozásra vonatkozó határozat megváltoztathatja.
Ha a finanszírozásra vonatkozóan folyamatban lévő kérvénye vagy felleb-
bezése van, a döntés után finanszírozási besorolása megváltozhat.
A kapott határozat ellen a felülbírálat szabályai szerint 15 napon belül
felszólalást tehet.
Üdvözlettel,
az ETR-üzemeltetés
szóval ott van h.államilag támogatott,de én előbb láttam meg a BA NAK rövidítést...a NAK végén a K nem költségtérítésest jelent?
ugye nem?
90%ig biztos vagyok benne h.nem soroltak át,mivel ugye az van ide is írva,csak nem szeretném ha meglepetés érne...főleg mivel csak egy 4-esem volt az előző félévben..de írnak itt fellebbezésről meg minden,szóval rámijesztettek...vagy ez a sablon szöveg,és akár állami,akár költséges lesz valaki beleírják az értesítésbe??
nyugtassatok meg légyszi:)köszi--
Akkor 1000% h NEM sorolhattak át költségtérítésesbe!!nyugodj meg!
Azokat vegyék elő, akik az állam pénzén ellébecólnak plusz 1-2 éveket egyetemen, fősulin, és ne annak küldözgessen hülye leveleket, aki becsületesen megcsinálja a tantárgyakat!Váá ilyenkor nagyon fel megy a pumpa:S
az etr-ben is meg tudod nézni hogy ott mi van, úgyis az számít, ezt lehet hogy elírták.
Tanulmányok/hallgatói információk/hallgatói teljesítmény információk/itt feljön egy ablak, itt megkeresed azt hogy féléves szak-törzslap adatok.
ott lesz hogy finanszírozás: és amin vagy.
de szerintem államin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!