Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az Eötvös József erős? Milyen...

Az Eötvös József erős? Milyen minden szempontból összehasonlítva a Városmajorival? (a két népszerű pesti iskola)

Figyelt kérdés

Pontos címét egyiknek se tudom,ezért jellemeztem őket a ¸¸két népszerű pesti iskolának˝.Az Eötvös talán az 5. kerületben van,a Városmajori meg valahol a 12. kerületben.

A következő szempontokra gondoltam:

1.Erősség(követelmény)

2.Órarend (mennyire sok az órák száma,azaz kb. egy 9-10-es diák meddig van bent,persze ezt csak ott tanulók tudhatják,így ez mellőzhető)

3.Tanárok

4.Közösség

A helyzet az,hogy sok szempontból hátrányosabb vagyok a normál diákoknál.A helyzet az,hogy jó tanuló,szorgalmas lány vagyok (hetediktől kezdve a legjobb átlagom 4.7 volt idáig),emiatt sokat vagyok cukkolva,illetve korzettet hordok (gerincmerevítő).Most kilencedikes vagyok,de utálom a sulimat.Közepes-gyenge gimnázium,de nincsenek barátaim.A lányok hülyének néznek,kiközösítenek,a fiúk meg gúnyolnak.Nem is passzolok be a lányokhoz,mert valamelyik már nem szűz,illetve nagyon festik magukat és mutogatják a mutogatni valójukat.Az egyik lány akivel jóban vagyok de nem nagyon barátkozunk mert nem tőlem lesz népszerű,mindig mondogatja,hogy vegyek fel szép ruhákat,és dobjam ki a mellem,merthogy nekem nagyobb van az övéjüknél.Csakhogy én nem akarok semmit se mutogatni,illetve nincsenek is ilyen ruháim,én meg szegény családból származom,hasznosabb dologra költjük a pénzt,nincs felesleg.Egyéb ajánlatot is meghallgatok.(Azért erre a két iskolára gondoltam,mert jókat hallottam róluk,csak féltem odamenni,mert nem tudtam,hogy bírnám-e,csak már úgy vagyok vele,hogy szeretnék egy nyugodt életet,esetleg 1-2 baráttal)

2012. nov. 12. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:

de aranyos vagy:)

én az Eötvösbe járok

felvételinél szóba került a Városmajori egy fél másodpercre, de sokan mondták, hogy "sznobsuli", és gyengébb is, mint az Eötvös. Természetesen nem akarom leszólni, nem ismerem.

1. Erősség: Sokan leírták már, hogy erős, és hogy kell tanulni. Tényleg az. Mondjuk én nem soktam nagyon tanulni, de kéne:D

2. Órarend: heti kétszer van 7, háromszor pedig 6 óránk. A tanítás negyed 9-kor kezdődik és a 6. óra negyed 3-kor ér véget, és szerintem így nem vészes

3. Kellemesen csalódtam bennük. Persze van olyan, akit annyira nem kedvellek, de jobbak, mint általánosban

4. Közösség: IMÁDOM Itt nincs kiközösítés. Ezt teljesen komolyan mondom, nincs olyan itt már, mint amiket leírtál. Még ha nem is sokkal, de érettebb diákok járnak ide (fogjuk rá:DD)

2012. nov. 19. 20:43
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Én is az Eötvösbe járok és teljes mértékben egyetértek az előző válaszolóval.

Nyugodtan gyere ide, itt nincs kiközösítés, főleg nem ilyenek miatt! Szánalmasak az osztálytársaid... :(

Nem igazán tudok rosszat mondani az Eötvösről, esetleg csak egy-két tanárról, de hát ez van... :)

2012. dec. 30. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Sikerült elintézni, hogy átmenj?
2013. márc. 29. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Te előtte melyikbe jártál?
2013. márc. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!