Eötvös József Gimnáziumban jelenleg hány órája van egy héten egy tizedikesnek és egy kilencedikesnek? Kemény iskola?
Figyelt kérdés
#eötvös-józsef-gimnázium
2012. nov. 10. 14:13
1/4 anonim válasza:
"Kemény iskola?"
Volt, hogy nekimentem az iskola épületének, amikor nem figyeltem oda. Igen kemény volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudod te,hogy hogy értettem,nem itt kell vagánykodni.
2012. nov. 10. 19:34
4/4 anonim válasza:
Én kilencedikes vagyok, és hétfőn 7, kedden 6, szerdán 6,csütörtökön 7, pénteken pedig 6 órám van+ most behozták ezt a heti öt kötelező tesit, szal valamelyik nap plusz két órát bent kell maradnunk sportolni vagy igazolás kell egy egyesülettől.
Hát, természetesen sokat kell tanulni, de azért nem hinném, hogy olyan kemény lenne.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!