Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emberkék! Mennyi ideig tartott...

Emberkék! Mennyi ideig tartott nektek megszokni a kollégiumot?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat, élményeket várok !!!

Kinek vált be / kinek nem a koleszos élet, miért???

2009. aug. 13. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Én sose szoktam meg, úgyhogy egy szemeszter után visszamentem albiba lakni. annyira suttyó emberekkel vert meg a sors ott, hogy az már túlment minden határon. kompromisszumra nem voltak képesek, csak én takarítottam, nem tartották tiszteletben a magánszférámat, keverték a szart a hátam mögött. valakinek beválik a koli, valakinek nem, zsákbamacska. attól függ, milyen embereket kapsz magad mellé, és persze neked is alkalmazkodni kell. koliba csak a kolibulikra érdemes bejárni meg néha kolis havernál alapozni buli előtt. tanulni szinte lehetetlen kolin belül, vannak tanulószobák, de általában ott is megy a party, ökörködés tanulás helyett. vizsgaidőszakban mindig az egyetem könyvtárában tanultam.
2009. aug. 13. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Kb egy hét,szerencsére mindig normális szobatársakat fogtam ki.Nagyon ritka volt hogy valaki balhézott volna,vagy zavart volna valakit a tanulásban.Ez 1968-71-ben.volt.
2009. aug. 13. 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, várok még válaszokat! (:
2009. aug. 13. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én hamar megszoktam, rendes szobatársakat kaptam, viszont a szomszédoktól, az állandó bulizástól és hangoskodástól én is a könyvtárban tnaultam. Kb 1 hónap alatt szoktam meg
2009. aug. 13. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

első két évben voltam kolis,60 fiura jutott 3 lány:D elvoltunk,állandó ivászat,buli,egyebek.Meg tudtuk oldani mellette a tanulást,tök jól lehet tanulni ha közben ordit a füledbe a zene

most inkább albérlet,de csak mert koliban valahogy nehéz megoldani az intimebb dolgokat,amugy jó volt a koli,golyatábor erejéig még visszaköltözök szervezőnek:)

22/L

2009. aug. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!