Mennyi idő alatt lehet eredményesen felkészülni egy emelt szintű történelem érettségire?
A francokat kell rá több év. Jól néznénk ki, ha az egyetemen is minden hasonló kaliberű vizsgára éveket kellene tanulni, amikor van belőlük félévente 5-6. Persze egyéntől is függ, de én pár hetes nagyságrendet mondanék.
Én is a történelmet választanám a magyar helyett, bár én szeretem is, szóval tőlem ne várj objektív véleményt. De tény, hogy a történelmet be lehet magolni, mert több a lexikális rész aránya, az irodalomhoz meg némi érzék is kell, azt meg fogalmam sincs hogy van-e neked. A fogalmazásaid mekkora sikert szoktak aratni a magyartanárodnál?
januárban elkezded tanulni bőven jó (májusi érettségire gondolok) persze ha már most elkezded még jobb
én is gondolkoztam hogy tör vagy magyar de én a magyart választottam, mert nagyon szeretem és nem szenvedés tanulni
sokkal könnyebben megy ha valami érdekel és szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!