Mennyire nehéz egy emelt szintű történelem érettségi?
Figyelt kérdés
Ha már 11.ben faktos vagyok,tanulom rendszeresen,és általános iskola ötödik osztály óta ötös vagyok belőle,csak az évszámokkal vannak gondjaim.2012. okt. 15. 20:29
1/7 anonim válasza:
Pont annyira, mint bekötni a cipőfűződ.
2/7 anonim válasza:
Emeltszinten, ha jól tudom, pont hogy kenni-vágni kell az évszámokat, pont amiatt emelt.
3/7 anonim válasza:
Hát az idén májusi elég nehéz volt, de egész jóra meg lehet csinálni mondjuk ha naponta 2-3 órát ráfordítasz :D
4/7 anonim válasza:
google-be beírod, hogy történelem emelt érettségi és kihozza a feladatlapokat, azokat megnézegeted és megítéled, hogy milyen nehéz... nekem pl tuti nehéz lenne de van olyan osztálytársam akinek gyerekjáték
5/7 A kérdező kommentje:
már mostantól rákéne szánnom a napi 2 órát? a faktos feladatokat mind megcsinálom,és fel is készülök belőlük,esszéket írok,az nem elég ?
2012. okt. 16. 21:39
6/7 anonim válasza:
Szerintem ne aggódd túl a dolgot, én is töriből érettségiztem emelten, de ennek már lassan 4 éve.
Nem volt nehéz, az az egy buktatója, hogy ha nem azt írod, amit ők akarnak hallani, akkor nem adják meg a pontszámot. De nem kell hozzá betéve tudni mindent, még az évszámokat se. Azok közül is elég csak a fontosabbakat, nálunk a teszt részében 2 évszámra kérdeztek rá, de mindkettő olyan, hogy úgy illik tudni... Na de ha nem tudod, akkor is csak 1-1 pontot buksz, az nem a világ.
Szerintem bővel elég, ha jársz faktra, mivel ott pont az ilyen típusfeladatokra kérdeznek rá.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ:)
2012. okt. 18. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!