Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SOS! Segítség! Továbbtanulás!...

SOS! Segítség! Továbbtanulás! Hova menjek?

Figyelt kérdés

Az van ,hogy én pár (7-8) gimit megnéztem de semelyik sem szimpi.de nem ez a lényeg.hanem anyukám ajánlotta a Hunfalvy János Közgazdasági És Kéttannyelvű Szakközépiskolát! nekem nagyon megtetszett mert van francia és közgazdasági! Tudtok véleményt mondani róla???

Köszönöm 14/L

2012. nov. 5. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de közgazdásszal dunát lehet rekeszteni :(.
2012. nov. 5. 16:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor hova menjek??????
2012. nov. 5. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Oda ahova anyud mondta.

Most nem azért, de mi az hogy közgazdásszal Dunát lehet rekeszteni, ennek egyáltalán mi köze ahhoz, hogy milyen középiskolába megy, ha akar vele valamit kezdeni ugyis tovább kell tanulnia érettségi után.

2012. nov. 5. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:
De tudtok róla véleményt? tapasztalatot?
2012. nov. 5. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:

2-dik!

Onnan veszem, hogy aki közgazdasági szakközépbe jár, az valószínű hogy nem villamosmérnökként fog továbbtanulni :)

Kérdező!

A hunfalvy nem rossz suli :)

2012. nov. 6. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:

"Onnan veszem, hogy aki közgazdasági szakközépbe jár, az valószínű hogy nem villamosmérnökként fog továbbtanulni :) "

Ez sehol nincs megírva, érettségit ad. Informatikáról is mehetsz orvosira és közgázból is mehetsz mérnökire.

2012. nov. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!