ELTE vagy PPKE a komolyabb/szigorúbb/elismertebb?
Angol szakra készülök és a jelentkezést mérlegelem. Tudtok segíteni? Esetleg tapasztalatok?
Köszönöm!
Pázmányra járok (csak nem anglisztikára, viszont ismerek embereket erről a szakról), szerintem jó suli, van olyan jó, mint az ELTE. Nem értem pontosan, mire gondolsz szigorúság kapcsán, ha a tanárokra gondolsz, akkor ők nem olyan szigorúak. Persze van ilyen is, olyan is, de nagy része emberséges, nagyon jó általában a tanárok és a diákok közti kapcsolat, nincs az a nagy merevség. Családias a légkör (ami viszont az ELTE-ről nem nagyon mondható el, mivel túl sokan vannak, egyik legjobb barátnőm odajár, mindig erre panaszkodik).
Szóval összességében szerintem ad annyira jó képzést, mint az ELTE, külföldi kapcsolatok, ösztöndíjak is vannak, ha talán az is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!