Miből tanuljak biológia emelt érettségire?
Tudom, hogy már ezerszer megvitatott kérdés, de mindenhol mást írnak.
Van ahol a mozaikosat elégnek írják (bár szerintem hiányos) van ahol a Panemsulisat (azt nem ismerem) és sokan főként a Szerényi félét...középszintre az Oláh Zsuzsa féléből tanultam...
Az az igazság orvosira készülök kb 80-85%-ra kell hogy sikerüljön, viszont az ápoló iskolát most fejezem be, és nagy vizsgák előtt (még ha később részletesen is tudni kell majd persze) MOST "nincs időm feleslegesen" dolgokat/könyveket pluszba megtanulni.
Kérem olyan válaszoljon, akinek vannak személyes tapasztalatai már...
Biológiatanár vagyok egy gimnáziumban, én a mozaik kiadósból tanítok. Vigyázz, melyiket választod, mert a mozaiknak három sorozata van: szakmunkásoknak, szakközepeseknek, gimnazistáknak. Az érettségire a gimnazistáknak való a legjobb, ez a három könyv (gimnáziumban kilencedikben nincs biológia):
Én a panemsulisból meg ebből tanulok:
Köszönöm a választ, találtam mozaikosnak olyan könyvet ami az érettségire felkészítő 2 kötetes és a követelmény szerint vannak...
Nem tudom annyira írják ezeket a Szerényi féle 4 kötetes tankönyveket... azok valóban olyan jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!