Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A középsuliban egyedül leszek...

A középsuliban egyedül leszek lány az osztályban. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Nagyon ki fognak készíteni a fiúk?:S

Amúgy műszaki suli, engem meg ez érdekel, ezért mentem oda...

2009. aug. 9. 22:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Sok sikert a választott szakmához! Fel a fejjel, csak bátran, nyugodtan előre! Minden ki fog alakulni!
2009. aug. 9. 23:21
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon hajtani fognak rád, főleg ha az egész iskolában ilyen kevés lány van..
2009. aug. 9. 23:22
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
nyugii. egy roszz benne, egy igazi jó bnő.. de amugy sztem tökjol elleszel majd.:D
2009. aug. 9. 23:23
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
egyik osztálytársam mesélt a lánytesikről ezekben a fiús suliban, és ott úgy van ,hogy az egész iskolába kb 10 lány jár, hogy nekik együtt van a tesióra.
2009. aug. 9. 23:38
 15/27 A kérdező kommentje:
Hát remélem itt is úgy lesz majd :D mármint hogy az összes lánynak egyszerre
2009. aug. 9. 23:50
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Egyedül szerintem nem olyan jó, ha lenne még egy lány akkor jobb lenne, vele tudnál beszélni a csajos dolgokról.

Amúgy ezt leszámítva örülj, nálunk 19 lány volt és 3 fiú. Gondolhatod:D Főleg keringőn volt jó, amikor mi harcoltunk azért a 3 pasiért, nehogy valaki külsőst hozzon:D

2009. aug. 9. 23:52
 17/27 A kérdező kommentje:
hát igen legalább kéne még egy csaj. bár kitudja lehet a pótfelvételin vettem/vesznek fel:D
2009. aug. 10. 00:10
 18/27 anonim válasza:
87%

Nyugi szerintem jó lesz...Jól kijössz majd velük.:)

Sokkal jobb mint ha lányok is lennének,és folyton menne a kibeszélés,kiközösítés,meg a tipikus lányos hülyeségek.

Én örülnék egy ilyen osztálynak.:)

17/L

2009. aug. 10. 00:31
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
A mi sulink is hasonló, hogy csak kevés jár lány jár ide..A mi sulinkban úgy van, hogy a lányoknak az egyik napon a 8.órában van emg tartva a dupla tesi egy héten egyszer! Az összes lesz együtt tesizik a suliból
2009. aug. 10. 00:39
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

Te nagyon mázlista.. :-D

Nálunk 26 lány volt az osztályban. Én már hülyét kaptam tőlük. Most műszaki irányban megyek egyetemre és remélem alig lesznek lányok, mert tényleg nehéz velük. Akikkel felvettem a kapcsolatot mind fiúk és már most jóban vagyunk.

2009. aug. 10. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!