Le tudnátok tenni a diplomát levelezőn, úgy hogy még dolgoznátok is mellette?
Mennyire lenne erőtök tanulni még munka mellett?
Gondolom elég húzós lehet.
Az érettségit is levelezőn kezdetem el most szeptemberben,úgyhogy nekem 2 év alatt meglesz az érettségim.
Az egyetemen hány éves(ek) a levelező tagozatok?
Egyáltalán hogyan működik ez a levelező az egyetem?
Szeretnék mindent megtudni róla.
Nem könnyű, én jelenleg levelezőn tanulok egyetemen munka mellett, igaz már mesterszakon, tehát már egy diplomám megvan. Alapszakos diplomát nappalin csináltam, sokkal könnyebb volt, mint így munka mellett.
A képzések ideje, valamint a követelmény nappali és levelező tagozaton egyezni szokott, vagyis a levelező tagozat sokkal több önálló munkát és tanulást vár el a hallgatóktól. Az alapszakok általában 6+1 félévesek, persze ez attól is függ, hogy milyen szakra jelentkezel.
Az órák általában péntek délután és szombaton vannak, az anyagok nagy része elektronikusan elérhető, bár ezek a dolgok is egyetemenként nagyban eltérhetnek.
Először azt lenne fontos tisztázni magadban, hogy milyen területen, milyen szakon szeretnél továbbtanulni érettségi után, és már az érettségire úgy érdemes felkészülni, hogy a hangsúlyt az adott szakhoz szükséges felvételi tantárgyakra helyezed!
25/F
SZia!Én levelezőre járok,de nem munka mellett.Hanem egy 2.5éves kiscsaj mellett. Most kezdtem szeptemberben. Ez a suli 8 félév. Havonta 1 hetet kell bejárnunk h-p között.
Viszont párom levelezőn csinálja az egyetemet,már utsó éves egyéni tanrendes mert 2en vannak a szakirányán. Neki szerencséje van mert elég hamar megmarad benne majdnem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!