Levelezőn minden héten a postás hozza levélben az anyagot és azt kell megtanulnom és a tesztet, h értem-e visszaküldeni?
Miben különbözik a távoktatás ettől?
Ott skypolni kell a profokkal meg a dékánnal?
Levelezőn hetente péntek szombat bejársz,vagy tömbösitve mint mi.3szor egy félévben 1hétig.
Távoktatás során meg:leszeded a netről a videót amit a tanár feltesz s megtanulod.ELőadás anyagát teszi fel.
Levelezőnél hetente pár napot be kell járni (mi iskolánkban pl. minden csütörtök, pénteken).
Távoktatásnál is van tanítás (nálunk szombaton), de egyáltalán nem kell bejárni ha nem érsz rá, elég fél évente ottlenni a vizsgákon. Egyébként megveszed a könyveket, kapsz segédanyagot a suliban, és neten beszélhetsz a tanárokkal emailben, fel is hívhatod akár, netről töltöd le a "házi feladatokat", amit visszaküldesz a tanárnak mondjuk e-mailben.
Én távoktatásban tanulok, lustáknak nem ajánlom, mert bizony itt senki nem noszogat, hanem magadat kell rávenned hogy tanuld meg az anyagot. Nem könnyű.
Felteszek egy kérdést,ami Engem érdekel és valószínűleg a Kérdezőnek is tisztább képet mutat majd a dologról.
Levelezőn sem kötelező bejárni az adott napokon nem? Ott is úgy készülsz fel az adott anyagból (amit gondolom e-mailben kiküldenek) ahogy akarsz és nincs "noszogatás" nem?
Nagyon köszi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!