Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan fog történni a felsőokt...

Hogyan fog történni a felsőoktatásba való jelentkezés?

Figyelt kérdés
Mikor lesznek nyiltnapok(kb)mikor kell jelentkezni, mikortól lehet meddig stb

2012. okt. 23. 15:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%
Jelentkezni kb. február elejéig lehet, majd érettségi után megadót időpontig el kell küldened a hiányzó érettségi dokumentumot, és rá 1. hónapra megmondják a ponthatárokat.
2012. okt. 23. 17:59
 22/25 A kérdező kommentje:
bocsi %-ot nézek és az első válaszolónak is 80%-a van meg neked is így hát azthittem első válaszoló ugyan az mint te de már gondolom, hogy nem ha ez így van elnézést kérek és köszi a válaszod!
2012. okt. 23. 18:18
 23/25 A kérdező kommentje:
21-es köszi!
2012. okt. 23. 18:18
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Hú, már előre látom, hogy le leszek pontozva, de speciel a felvi.hu-t aztán lehet nézegetni, amikor csak a keresztféléves dolgok vannak kinn. Még az előző évi jelentkezéssel kapcsolatban sincsenek dolgok, pedig tavaly ilyenkor azt is még meg lehetett nézni, hiába volt keresztféléves felvételi. Úgyhogy nem kéne leszólni emiatt a kérdezőt.

Kérdező: egyébként sztem idén is úgy lesz, mint tavaly, tavalyelőtt volt, hogy február közepéig lehet majd jelentkezni. Hogy mik a lehetőség azok kb decemberben derülnek ki. Az egyetemi nyílt napok pedig fenn szoktak lenni az adott suli honlapján. Azok viszont elég vegyesek, én voltam tavaly november közepén egyszer és január végén is egy másik intézményben. Tehát azt már most nézd meg, nehogy lemaradj (bár sokszor van olyan, hogy 2x is tartanak nyílt napot).

2012. okt. 23. 19:21
 25/25 A kérdező kommentje:
nézegettem, van olyan suli ahol még a tavalyi nyíltnapok vannak fenn, van ahol fent sincs:S köszi a válaszod!
2012. okt. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!