Hogyan fog történni a felsőoktatásba való jelentkezés?
Hú, már előre látom, hogy le leszek pontozva, de speciel a felvi.hu-t aztán lehet nézegetni, amikor csak a keresztféléves dolgok vannak kinn. Még az előző évi jelentkezéssel kapcsolatban sincsenek dolgok, pedig tavaly ilyenkor azt is még meg lehetett nézni, hiába volt keresztféléves felvételi. Úgyhogy nem kéne leszólni emiatt a kérdezőt.
Kérdező: egyébként sztem idén is úgy lesz, mint tavaly, tavalyelőtt volt, hogy február közepéig lehet majd jelentkezni. Hogy mik a lehetőség azok kb decemberben derülnek ki. Az egyetemi nyílt napok pedig fenn szoktak lenni az adott suli honlapján. Azok viszont elég vegyesek, én voltam tavaly november közepén egyszer és január végén is egy másik intézményben. Tehát azt már most nézd meg, nehogy lemaradj (bár sokszor van olyan, hogy 2x is tartanak nyílt napot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!