Hogyan fog történni a felsőoktatásba való jelentkezés?
Figyelt kérdés
Mikor lesznek nyiltnapok(kb)mikor kell jelentkezni, mikortól lehet meddig stb#egyetem #továbbtanulás #határidő #érettségi #felsőoktatás #főiskola #jelentkezés #pont #jelentkezési lap #nyítlnap
2012. okt. 23. 15:45
11/25 anonim válasza:
EGYETEM HONLAPJA.. tudod megvan hogy mondjuk mucsaröcsögei ásókapaképző főiskolára akarsz menni. beírod a suli nevét a googlebe. kiadja. rákattintasz. ott lesz az időpont hogy mikor lesz nyílt nap. Ez általában a főoldalon van. Másik. googlbe beírod hogy felsőoktatási jelentkezési határidő 2012. és láss csodát..ott lesz a megfejtés
13/25 anonim válasza:
megkérdezhetem milyen szakra akarsz menni és melyik egyetemre? ha akarod kikeresem neked
14/25 anonim válasza:
Szerintem BÖLCSész akor lenni xDDDD
15/25 A kérdező kommentje:
mivel ezek így külön telefonon eltartanak évezredekig gondoltam megkérdezem hátha van itt egy normális ember aki tud válaszolni de látom nincs...
megkérdezheted, hogy hova akarok menni de mivel semmi közöd hozzá így nem mondom el
2012. okt. 23. 17:23
16/25 anonim válasza:
akkor old meg magadnak..csak segíteni akartam bunkóvári....
17/25 anonim válasza:
remélem idejössz hozzánk..ha véletlen felvennének a lelket is kihajtják belőled.
18/25 anonim válasza:
Mekkora egy tapló vagy kérdező, avval is parasztkodsz, aki segítene. Akkor menjél el vécét pucolni, majom.
19/25 A kérdező kommentje:
azzal is parasztkodok, aki velem előtte parasztkodott... elsősorban nem a nyíltnapok érdekeltek és nem én vagyok a bunkó, csak olyan a mosdó mint a törülköző
2012. okt. 23. 17:45
20/25 anonim válasza:
És velem miért voltál bunkó? csak segíteni akartam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!