Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek milyen középiskolá...

Szerintetek milyen középiskolába menjek? 14/L (Többi lent)

Figyelt kérdés
Jó Gimnáziumhoz nem hinném hogy elég lesz a félévi+múlt évi jegyem,de ha fel is vennének,félek hogy nem tudnám kijárni,egyetemet utána meg még inkább nem.Tehát valami szakközép jobb lenne.Az angolt,történelmet,rajzot,éneket,irodalmat is nagyrészt szeretem.Különös tehetségem egyikhez sincs,de első kettőből+irodalom ha foglalkozok vele fél-egy órát dolgozat vagy felelés előtt akkor lesz minimum négyes mindig.
2012. okt. 20. 22:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy nem milliókat akarok keresni,de meg lehessen rendesen élni belőle,evés,ruházkodás,néha szórakozás stb...
2012. okt. 20. 22:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Eredetileg szerettem volna vegyészmérnök lenni,de kémiából,matekból,fizikából örülök ha hármast kapok valamire(általában kettest.)Ez így esélytelen,igaz?
2012. okt. 20. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, még csak 8.-os vagy. Matekból kémiából, fizikából bármit megtanulhatsz és elérhetsz. Én vegyésznek készülök és 10.-ben kezdtem először kémiát tanulni, azt is a szerves kémiával, egy nyár alatt tanultam meg az alapokat, amik faktra kellettek.

Mehetsz gimnáziumba, ami akkor jó ha nincs igazán elképzelésed.

Mehetnél egy erősebb vegyészszakközépbe, és ha még érettségi után nem tudnád mit szeretnél, akkor 1 év alatt elvégzel valami technikusi szakmát, és kereshetsz is munkát. Plusz, ha meggondolnád, és mégis vegyészmérnökit/ vegyészetet megpróbálnád egyetem, akkor is hasznos.

2012. okt. 21. 14:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.És vegyészszakközepek budapesten vagy környékén milyenek vannak?
2012. okt. 21. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link] Ez debreceni.

[link] Veszprém.

[link] Szolnok

2012. okt. 21. 17:26
 6/7 A kérdező kommentje:
És nem tudsz valamit a Petrik Lajosról,hogy milyen? Jól tanítanak,közösség milyen?
2012. okt. 21. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit nem tudok a petrikről. A honlap profimunka, ez szimpatikus, a többihez képest, a neten jó véleménnyel voltak róla én úgy láttam, de ha gondolod, tegyél fel egy kérdést a petrikről, hogy kinek milyen tapasztalata van vele.
2012. okt. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!