Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jön valaki SOTE nyílt napra 5-én?

Jön valaki SOTE nyílt napra 5-én?

Figyelt kérdés

2012. okt. 20. 16:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

mond anyudnak, hogy kérjen háziorvostól igazolást :) Vagy nálatok nem így megy? Én néha így csináltam. Később az osztályfőnök letett arról, hogy valaha is normálisan fogok iskolába járni, így úgy tett, mintha nem lógnám el a fél évet, és igazolnom sem kellett :D

Amúúúgy. Ja, a nyílt nap szerintem is parasztvakítás (kis túlzással, na:), a legjobb az, ha egy átlagos napon jössz be egy átlagos előadásra. A NET-be (a nagyváradtéri hochhaus) és az anatómiai intézetbe simán bejutsz, itt nincs ellenőrzés. Az EOK-ba nézegetik a papírokat, de én újabban egy A4-es lasagne recept írott oldalát szoktam felmutatni, és azzal is beengednek, úgyhogy...

Bár kétlem, hogy épp fizika vagy kémia előadásra szeretne valaki szabadidejében beülni (ezek vannak az EOK-ban), úgyhogy mégiscsak marad a NET/anat. Fent már linkelték az órarendet. Ha valaki nem érez magában elég affinitást ahhoz, hogy egyedül üljön be/keresse meg az előadókat, írhat nyugodtan:)

Valamelyik korábbi válaszoló voltam.

2012. nov. 4. 16:53
 22/31 A kérdező kommentje:

Na majd egyszer elmegyek, a háziorvosom nagyon rendes nekem is, és mindig ódákat zeng az orvosi hivatásról, meg, hogy milyen jó, hogy ezt választottam, úgyhogy biztosan megértő lenne :D

De majd vmikor félév után, mert most amúgy is szeretnék "kivenni" pár napot :D és még más egyetem nyílt napjára is megyek, így meg már feltűnő lenne a sok hiányzás.

2012. nov. 4. 17:12
 23/31 A kérdező kommentje:

Na meg holnap is ott leszünk a barátnőimmel :)

Már csak azért is megéri, mert együtt megyünk, meg aztán délután belefér némi vásárolgatás is :)

2012. nov. 4. 17:13
 24/31 anonim ***** válasza:

Hey Boys and Girls! :)

Ezt mostan találtam: [link]

örüljetek, örvendjetek, a programok nem ütköznek!

Utolsó voltam.

2012. nov. 4. 18:28
 25/31 A kérdező kommentje:
Ez amúgy most azt jelenti, hogy a nyílt nap abból áll, hogy 20 perces beszédeket hallgatunk? :D Vagy valamit félreértek?
2012. nov. 4. 18:40
 26/31 A kérdező kommentje:
Mármint nem lesznek rendes előadások?
2012. nov. 4. 18:43
 27/31 anonim ***** válasza:

Hmm. Hát igen,azt jelenti. Ha jól látom:) Ráadásul a dékánok tartják. Háát... biztosan nagyon izgi lesz :D

Én a helyetekben nem pocsékolnám erre a drága időt, hacsak... Ha nagyon meg akarjátok nézni az épület(ek)et, mert még soha nem voltatok sem a NET-ben sem az anatómiai múzeumban, akkor talán érdekes lesz. De amúgy semmi extra. Még mindig azt mondom, hogy sokkal érdekesebb(?) és reálisabb tapasztalatokat gyűjthetnétek, ha bármikor máskor mennétek be előadásra.

2012. nov. 4. 22:58
 28/31 A kérdező kommentje:

Na mindegy, legalább nem kell suliba menni :D De lehet az első előadási blokkot inkább kihagyjuk, sőt biztos.

De amúgy attól még tanítás van, szóval, nem muszáj nekünk ezt hallgatni, ugye?

2012. nov. 4. 23:40
 29/31 anonim ***** válasza:

igen, van tanítás

[link]

itt nézhetsz magadnak nyugodtan órát.

gyakorlatokra nem jöhettek be, de bármelyik előadásra nyugodtan.

(felül kell kiválasztani, hogy melyik évfolyam, melyik csoportjának az órarendjére vagy kiváncsi)

2012. nov. 5. 01:14
 30/31 Timi9301 válasza:

Sziasztok!

Én csak jövőre szeretnék jelentkezni, viszont szívesen körbenéznék valamikor. És lenne egy olyan kérdésem, hogy esetleg néhány előadásra nem tudnátok bevinni?( ezt a nagyon rendes-kedves, segítőkész első évfolyamos általános orvost.hallgatóktól kérdezem :D ) Nagyon szívesen meghallgatnék egy párat : ) Most az eltére járok és gondolom nálatok is nemsokára vizsgaidőszak lesz, szóval esetleg második félévbe lenne rá lehetőség szerintetek? Köszi! : )

2012. nov. 16. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!