SZTE GYTK VS. SEMMELWEIS-GYTK. Pest közelebb lenne hozzám, viszont azt hallottam, hogy Szegeden nagyon jó a diákélet. Nem tudok dönteni. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szívesen venném oda járó hallgatók véleményét is. Szegeden tényleg olyan jó? És azt hallottam róla,hogy ott mindent az elején kezdenek ezen a szakon,szóval a kezdők is felhozhatják a tudásukat,ez igaz?
Pestre járók is írjatok. Ott nehezebb az oktatása felfogása? Vagy jól magyaráznak? És van valami szórakozási lehetőség?
Válaszokat előre is köszii :)
2012. okt. 17. 23:58
1/7 anonim válasza:
Minden orvosi, gyógyszerészeti egyetemen mindent az elejéről kezdenek. Kár, hogy ez nem azt jelenti, hogy oda mehetsz, mondjuk 0 kémia tudással, mert ez nem igaz. Sajnos, akkor úgy kiesel, mint a sicc. Egyébként ha Pest közelebb van én nem gondolkoznék ilyenekben, hogy Szeged. Minden egyetemen remek a diákélet....
2/7 anonim válasza:
Jaja, jó a diák élet, de nem lesz rá időd, ha gyógyszerésznek akarsz tanulni! :D
3/7 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy a szegedi GYTK-n több a gyakorlat (->kevesebb az elmélet), mint Pesten. De nekem is az a nagy álmom :)
4/7 anonim válasza:
Valamennyire szerintem egyforma lehet mindkét karon a gyakorlati órák száma. Sosem hátrány, ha több! Ártani nem árt. :)
Viszont, nálunk 1-2 tárgy csak fél éves, Pesten pl. a matek, gyógyszerészi biosz, biokémia 1 éves.
5/7 anonim válasza:
Szegeden vagyok elsős, és tényleg nagyon jó minden. Nehéz a tananyag, de nem vészes, mondjuk én megbuktam matekból. Sok a beugró a vizsgák előtt, nemtom pesten hogy van ez, de csak ajánlani tudom Szegedet!!!
6/7 anonim válasza:
utolsó: köszi a megerősítést és sok sikert a pótvizsgához! :)
7/7 anonim válasza:
Ha egyetemi életre vágysz , akkor ne legyél gyógyszerész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!