Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon lemaradtam? 9. vagyok,4...

Nagyon lemaradtam? 9. vagyok,4 napot hiányoztam

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 09:37
 1/6 anonim válasza:
100%
Behozhatatlan lemaradásod van. Iratkozz ki semmi értelme!
2012. okt. 18. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Jézus ne csináld már, 4 nap az még nem is egy hét, simán bepótolod, annyira sokat nem vehettetek. ;) Ráadásul most úgyis itt a 4napos hétvége, van időd.
2012. okt. 18. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Én tavaly a két hetet is be tudtam pótolni, pedig nyelvi előkészítőm volt, heti 12 franciával... Ennyit bárki be tud pótolni, ne hisztizz! Tanárokat pedig megkérheted esetleg, hogy ne kérjenek számon, de úgysem fognak belemenni, mert itt volt a négy nap, és van email, facebook, e-napló(még a leckét is vezetik benne a tanárok, határidővel együtt!) és a mobiltelefon, szóval nyugodtan be lehet szerezni. Ha pedig nem értesz valamit, megkéred a tanárt, hogy magyarázza el szünetben, órák után, vagy korrepetáláson.
2012. okt. 18. 16:59
 4/6 A kérdező kommentje:

És holnap se igen megyek. :S

Nem tudom hogy mennyire nehéz lemaradni, ezért kérdezem. Gondolom nem olyan pótolhatatlan, de remélem nem sok. De nem megyek holnap se, mert már meg tüszős a mandulám. Majd meglátom magam reggel.

2012. okt. 18. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj már... :D
2012. okt. 19. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással még jövőre is ezt az osztályt fogod járni... Ha nem vagy lázas, vagy fertőző, vagy rosszul, akkor simán be tudod vonszolni magad, ha félsz, hogy lemaradsz.
2012. okt. 20. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!