Véleményezné nekem valaki a Rudas Közg. Szakk. , Dunaújváros| A Wattay Szakközépi. , Kiskőrösön található iskolákat?
Szia!
Rudasban 4 éve még imádtam járni, akkor még a környék magasabb színvonalú iskoláihoz tartozott. Sajnos azóta több remek tanár is elment, bár még azért akad néhány :) (ez persze relítiv, kinek mi a jó, és egyik iskolában sincsenek csak jó, bulis tanárok..) Közösség is nagyon jó volt még kilencedikes koromban, mostmár egyre megy lejjebb a színvonal diákok terén is, nem kell túl sok pont ahhoz, hogy bejussál. Bent maradni talán nehezebb, mert van követelmény ;) Nekem szuper osztályom volt, de a sajátjával lehet, hogy mindenki elfogult egy kicsit. Koleszról sokat nem tudok mondani, volt ismerősöm aki szerette, volt aki utálta. Örültem, hogy végre végeztem, de ez csak a monotonitásnak köszönhető valószínüleg, a Rudasról csak szép emlékeim maradtak... :) Gondolom most döntés előtt állsz, sok sikert hozzá!
Üdv, egy volt Rudasos
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
2. válaszoló: ügyvitelre szeretnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!