Csak én tartom nagyon helytelennek amikor egy tanár politizál?
Tanárszakos hallgatóként mondom, hogy egy tanárnak állást kell foglalnia erkölcsi kérdésekben, továbbá fontos, és nekünk külön tanítják az erkölcsre és a hazaszeretetre való nevelést. Ez nem egyenlő a politizálással, de sokan már annak veszik azt is, ha a tanár az állampolgári kötelességekre, és a haza szeretetére nevel.
Amúgy szerintem még politikai kérdésekben is foglalhat állást, én nem szeretem, mikor olyan nagy tabuként kezelik a politikát, hiszen ez egy fontos téma (lenne, ha a Tisztelt Ház néha nem süllyedne olyan szintre, amivel lejáratják az egészet...) Számomra már az nem fér bele, mikor nyíltan kimondja a tanár, hogy kire kell szavazni, és nem adja meg a diáknak a szabadságot abban, hogy ő eldönthesse, továbbá a nézetkülönbözőség miatt esetleg a neveltet hátrány éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!