Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon szeretnék a Xántus...

Nagyon szeretnék a Xántus János Középiskolába bekerülni. Tudnátok tanácsokat adni hogyan készüljek?

Figyelt kérdés

Közületek szeretne valaki oda felvételizni? Vagy jár oda?Milyen az iskola?Minden igaz amit mondanak róla?(Mert annyira jónak hangzik,hogy az már mesebelinek tűnik *-* )

: ) A válaszokat előre is köszönöm! :D

2012. okt. 14. 15:11
1 2
 11/20 Satsuky Hironoshy válasza:

Az első vok.

Húh hát én valami vörös hajú "túravezetővel" voltam egy csapatban. Velem volt még a barátnőm is aki szintén kinézte az iskolát. :))) Am a mi osztályunkból 4-en nézték ki szal... XDDD

2012. okt. 16. 19:57
 12/20 A kérdező kommentje:

Aham. : )

Akkor nem egy csopiban voltunk.

Fúú,te melyik osztályt nézted ki? gimi/szakközép? német/angol?

2012. okt. 16. 20:44
 13/20 Satsuky Hironoshy válasza:
A haladó angolt gimibe :))) Asszem azt, te?
2012. okt. 17. 13:01
 14/20 A kérdező kommentje:
haladó német szakközép/gimi
2012. okt. 17. 14:27
 15/20 Satsuky Hironoshy válasza:
:$$$ pont nem egybe XDDD
2012. okt. 19. 20:23
 16/20 A kérdező kommentje:
De talán találkozunk majd.
2012. okt. 23. 19:22
 17/20 Satsuky Hironoshy válasza:
Remélem :)))
2012. okt. 24. 17:47
 18/20 A kérdező kommentje:
: ))
2012. okt. 25. 17:20
 19/20 anonim válasza:

Végzős Xántusos vagyok. Lehet sok pénzről beszélünk, de megéri.

Hugomat nem vették fel ide, ő a Teleki Blanka Gimibe jár. Sajnálatos módon, ő NEM tud se angolul se franciául, és most anyuék kénytelenek az angol tanulásért a másodiknyelviskolát fizetni, ami majdnem hogy ugyan annyi, mint a Xántus 5 éve. Én én már tudok angolul, és franciául.

Nincs osztálypénz általában, míg máshol van. Máshol sok minden másért kell fizetni, amit a mi tandíjunkból levonnak. Ha egy picit utána számolunk dolgoknak, akkor a Xántus nem drágább sokkal, mint más iskola. Sok helyen nagyon rossz a nyelvoktatás. A Xántusban egyértelműen jó, és úgy érettségizel le hogy jobb esetben van egy felsőfokú angolod és egy közép fokú másodnyelved (francia, olasz, orosz, német, spanyol). A rosszabb eset is csak az, középfokon tanulsz meg angolul. Rajtad áll igazából, hogy mennyit tanulsz.

2013. febr. 18. 00:20
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi : )
2013. febr. 18. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!