Nagyon szeretnék a Xántus János Középiskolába bekerülni. Tudnátok tanácsokat adni hogyan készüljek?
Közületek szeretne valaki oda felvételizni? Vagy jár oda?Milyen az iskola?Minden igaz amit mondanak róla?(Mert annyira jónak hangzik,hogy az már mesebelinek tűnik *-* )
: ) A válaszokat előre is köszönöm! :D
Az első vok.
Húh hát én valami vörös hajú "túravezetővel" voltam egy csapatban. Velem volt még a barátnőm is aki szintén kinézte az iskolát. :))) Am a mi osztályunkból 4-en nézték ki szal... XDDD
Aham. : )
Akkor nem egy csopiban voltunk.
Fúú,te melyik osztályt nézted ki? gimi/szakközép? német/angol?
Végzős Xántusos vagyok. Lehet sok pénzről beszélünk, de megéri.
Hugomat nem vették fel ide, ő a Teleki Blanka Gimibe jár. Sajnálatos módon, ő NEM tud se angolul se franciául, és most anyuék kénytelenek az angol tanulásért a másodiknyelviskolát fizetni, ami majdnem hogy ugyan annyi, mint a Xántus 5 éve. Én én már tudok angolul, és franciául.
Nincs osztálypénz általában, míg máshol van. Máshol sok minden másért kell fizetni, amit a mi tandíjunkból levonnak. Ha egy picit utána számolunk dolgoknak, akkor a Xántus nem drágább sokkal, mint más iskola. Sok helyen nagyon rossz a nyelvoktatás. A Xántusban egyértelműen jó, és úgy érettségizel le hogy jobb esetben van egy felsőfokú angolod és egy közép fokú másodnyelved (francia, olasz, orosz, német, spanyol). A rosszabb eset is csak az, középfokon tanulsz meg angolul. Rajtad áll igazából, hogy mennyit tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!