Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy zajlik egy szalagavató?

Hogy zajlik egy szalagavató?

Figyelt kérdés
Novemberben megyek Pestre egy rokonom szalagavatójára, de még soha nem voltam és nem tudom hogy mi történik ilyenkor, mit kell csinálni.
2012. okt. 13. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem anno úgy volt, h az alsóbbévesek elmondtak 1-2 verset, aztán felmentünk mi az osztályok, sorbaálltunk, a tanár egyenként felszúrta a szalagot, aztán mikor az összes osztály végzett elmentünk átöltözni a szalagavatós tánchoz, addig megint az alsóbbévesek prudkálták magukat, utána táncoltunk és vége lett a szalagavatónak. Persze utána volt érettségi bankett egy hotel-étteremben ahova mindenki vihetett egy vendéget

te csak annyit fogsz csinálni h ülsz és nézel :D

2012. okt. 13. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:
nálunk ez úgy működik, hogy: szalagtűzés, utána osztálytáncok, esetleg más osztályokból meglepetéstánc, 11.-esek palotást táncolnak hagyományosan nálunk mindig, aztán osztályvideók megtekintése, utána keringő, és vége:)
2012. nov. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!