Kinek milyen tapasztalata van a katolikus egyházi iskoláról?
nem vagyok hivő, mégis keresztény iskolába jártam középsuliba. csak akkor ajánlom ha van türelmed- ha bőséges türelemmel rendelkezel, és elfogadod a rendszert, a szabályokat.
sokan lázadtak az első évben, pedig tudták hova jelentkeznek, elolvashatták volna a házirendet stb.. nah az ilyeneket később is "piszkálták" a tanárok. mig ha az első évben normálisan házirendet betartva viselkedtél később nem szóltak a szolidabb smink vagy körömlakk ellen, míg ha lázadó voltál, akkor bizony lemosatták akár milyen szolid volt.
Én sajnos nem járhattam egyházi középsuliba, amit utólag bánok. Egyetemre viszont egyháziba járok, és bár tudom, hogy más kategória, mint egy középsuli, de sokkal jobban érzem magam itt, mint eddig bárhol, ahova jártam.
Amúgy meg egyházi sulik között is van különbség, de nagy részük szerintem jó, ismerőseim, akik ilyen suliba járnak dicsérni szokták, nem hallottam még olyan rossz dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!