Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Muszlim lány Keresztény...

Muszlim lány Keresztény iskolába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok! nem rég vettem fel az iszlám vallást!

De keresztény iskolába járok! és elég szigorúan veszik ezt a dolgot! Kötelező hittanóra van! ti mit tennétek a helyemben?

kendőt nem merek hordani! még nem mondtam senkinek mert félek ha kitudódik kicsapnak :(

(most lett keresztény az iskola)

15/l

2012. okt. 10. 21:49
1 2
 11/12 anonim válasza:

Salam Alaykum!

a keresztény hittan és a biblia tanításai már csak arra is jók,hogy lásd mekkora hazugságokon alapszik,és hogy mennyi ellentmondás van bennük,ez növeli a hitedet és még jobban megbizonyosodhatsz az iszlám igazságáról. Egyébként kicsapni nem fognak,mert barátnőm is keresztény suliba jár és muszlim és őt sem csapták ki. én a kendőt nem ajánlanám neked a a suliba,mert ahová te jársz az keresztény suli és ott még jobban nem tolerálják mint egy sima államiba. Az olyan "muszlimokkal" mint az utolsó előtti hozzászóló meg ne foglalkozz tudod akit Allah a tévelygésbe enged annak soha nem találsz kiutat..

Ha bármi kérdésed van,vagy csak szeretnél beszélgetni akkor írj privit!

15/L

2012. okt. 16. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Igaza van nektek. Ne foglalkozz azzal ak muszlimnak szuletett csak azokkal akik most lettek azok, mert a baratjuk miatt azok lettek.

annyi valaszt olvasok hogy a lanyok butasagokat irnak es ha valaki kijavitja oket felhaborodnak es ragaszkodnak az igazukhoz mert ok tudjak mert a baratjuk arab vagy muszlim! Ok tudjak milyen, nem az aki beleszuletett!

Mig ott eltem lattam ilyen lanyokat hogy egy honapig kendobe jartak mert a baratjuk miatt es mondtak hogy muzulmanok lettek de mikor vege lett a kapcsolatnak vege lett a valasnak is.

2012. okt. 16. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!