Mi a véleményetek a Károli Gáspár Református Egyetem Anglisztika szakáról?
Figyelt kérdés
Idén kezdtem el az angllisztika szakot a Pázmányon, de már megbántam, hogy oda jelentkeztem. A tanárok legtöbbsége arrogáns, lekezelő, és inkorrekt. Korábban már több felsőoktatási intézmény hallgatója voltam (Egyetem, okj), de ennyi negatív tapasztalatot még sehol nem szereztem, mint a Pázmányon.A másik ok amiért átmennék, az utazás, a vonat helyett vonatpótló buszok járnak, elképeztően zsűfoltak, egy óra nekem kijutni Piliscsabára, és sokszor úgy érzem magam mind a buszon, mind a vonatpótlón, mintha egy heringkonzervbe lennék.
Esetleg, aki a Károlira jár, tapasztalatok, vélemények? Milyen a tanári kar, milyen az egyetem légköre?
2012. okt. 7. 01:00
11/13 anonim válasza:
már biztos nem aktuális, de hátha van akinek segít. én most kezdtem a Károlin, nagyon szeretem. hihetetlen szerencsém volt és szinte az összes órát a legjobb tanároknál vettem fel, anélkül, hogy ismertem volna őket. : ) nekem a középsulim elég zűrös volt, soha egy perc nyugalmat nem hagytak, itt viszont kifejezetten nyugodt a légkör. csak ajánlani tudom.
12/13 anonim válasza:
Már jó régi a kérdés, de engem érdekelne,hogy végül átmentél a Károlira vagy maradtál a Pázmányon? Egyébként meg tudlak érteni, én is jártam a Pázmányra kemény 1 hétig spanyol szakra. Annyira barátságtalan, hangulatlan hely, hogy az valami hihetetlen. Meg aztán messze is van ugye..Én is pont akkor jártam da amikor a kérdést kiírtad, szóval én is vonatpótlóval jártam be. De én tényleg a légkör miatt hagytam ott, az emberek is furák voltak, sőt már a 2. napon rákiabáltam két felsőbbévessel aki a TO-n pofátlanul beállt a sor elejére, holott mások már 1 órája várakoztak. Szóval nekem borzalmas élmény volt az a hely. Egyébként én is most szeretnék jelentkezni a Károliba anglisztika szakra:)
13/13 anonim válasza:
Végül sikerült átmenned? Én idén kezdtem anglisztikát a Károlin, és nagyon jók a tapasztalataim. A társaim jó fejek, a tanárok közül Sarkadiné nyugdíjba ment, Piukovics Kállay meg Csatári Zita a kedvencek. Nekem a TO-n is kedvesnek tünnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!