Pécsi Művészeti Gimi vagy Zichy Mihály Szakközép Kaposvár?
A jegyeim kitűnők, alkalmazott grafikus szakra mennék.
Melyik a jobb? Miért? Milyen kollégium? Minden érdekel.
A válaszokat előre is köszönöm (:
Zichy!!
mondjuk arrol rudnod kell hogy ha nem human szakra mesz hanem valamelyik masikra hogy 7-9 embert vesznek fel.:) Ja es ha grafikusra szeretnel akkor mindenkeppen jarj elokeszitore kulonben kb lehetetlen hogy felvegyenek.:'D
de ha humanra akarsz menni akkor gondold meg .. !
Én nem jártam a Zichyben előkészítőre, de simán felvettek (de nem ezt jelöltem meg elsőnek) -szerintem könnyű bekerülni.
A 'hiedelem' szerint az iskola színvonala nem a legjobb, rossz(abb) tanulókat is felvesznek. /ezek szerint az első hozzászólót nem/.
Hát én inkább Pécset javaslom, a színvonal és a kolesz miatt is. Én a helyedben oda mennék. :)
elnézést hogy csak most írok választ, de most jöttem fel ide és néztem a kérdéseket..
én pécsi vagyok és ide fogok jelentkezni pécsre müszibe. én nem ajánlom a zichyt, mert maga a suli is sz*r az oktatás is mint grafikában mint hummán oktatásban. pécsibe viszont rettentően ne héz bekerülni gondolom tudod.
én is ezek között vaciláltam de nálam eggyértelműen pécs nyert
sok sikert a felvételire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!