Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hova menjek továbbtanulni?...

Hova menjek továbbtanulni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már a környezetemben mindenki eldöntötte hogy hová szeretne továbbtanulni nekem foggalmam sincs. Humán tantárgyakból jó vagyok és szeretem,viszont matektól félek hogy meghúznak az éretségin,valahogy nem áll rá az agyam.Állami egyetemre szeretnél felvételizni.De kb semmi nem érdekel...Valaki?

2012. okt. 2. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne menj továbbtanulni, hanem tanulj ki szakácsnak, mondjuk. Komolyan a falat kaparom ezektől. Miért kötelező továbbtanulni, ha nem érdekel semmi? Hogy végig nyögj egy szakot a semmiért, amit jó eséllyel el sem tudsz végezni mert utálod? Ezekből lesznek a főiskolát végigbulizó turisztikaszakosok.

Nem kötelező egyetemre menni, tessék találni magadnak valami jó szakmát.

2012. okt. 2. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első. Ha nincs ami igazán érdekel, menj el okj-re, mondjuk egy két évesre. Közben lehet rájöszs mi szeretnél lenni, és akkor utána jelentkezhetsz főiskolára, de már lesz egy szakma a zsebedben biztosítéknak.
2012. okt. 3. 10:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Jé azóta jogi egyetemre járok. Mik vannak... :D
2016. márc. 9. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!