Az Óbudai egyetemen melyik nehezebb?
Én az Óbudaira járok, mérnökinfós vagyok, és a BME-t meg sem jelöltem a felvételimben, és nem azért, mert nem kerültem volna be, hanem egyszerűen túl felkapottnak gondolom és nem értem mire fel? Az Óbudai sokkal gyakorlatibb, aminek egy munkahelyen nyilván több haszna van.. :D
Egyébként a Környezetmérnökisek épülete itt van mellettünk, és baromi sok lány van ;D A másik karon kétlem h több mint 10 évfolyamonként :D
És ha ennyire a földrajz felé hajlasz, akkor nem értem hogy jött a gépészes kar.. :D Ne azt nézd, h melyik könnyebb, hanem azt h melyik érdekel igazán, mert egyik sem lesz könnyű, ebben biztos lehetsz.. :)
19/L
Geológiából tudod hasznosítani a föciből tanultakat. Nekünk
újdonság volt az óra nagy része, emelt föcis társainknak pedig csak ismétlés. Ja, a kőzeteket se baj, ha jól vágod. :)
Első, az oviban képzeled magad??
Nem hiszem el, hogy mindenkinek le kell szólnia a másik szakra vagy egyetemre járókat. Elsősorban magát a szakot, az egyetemet szólják le - de ezzel minősítik adott hallgatót is - de sokszor közvetlenül a hallgatókat.
Nálunk a könnyűiparosok és tanáraik néznek le minket, környezetmérnök hallgatókat. Megmondani már nem tudják, mi bajuk velünk.
A BME-ről meg sok helyről azt hallom, hogy szívatós, hiába tanulsz. Biztos ott a legjobb a képzés, de amikor már arról van szó, hogy hiába tanulsz és nincs sikerélményed, az már szerintem túlzás. És ha a tanulás 4-es 5-ösökkel jutalmazzák (az Óbudain tudtommal elérhető), attól még nem feltétlen gáz az egyetem.
Amúgy a tanáraink többsége tényleg azt akarja, hogy tudjuk, értsük az anyagot és jó zh-t írjunk. Lehet, hogy pár tárgyból nekünk a kettes még nem jó eredmény, de akkor elérünk jobbat is és örülünk annak.
Egyszerűen úgy látom, ez egy emberibb egyetem és itt lehet sikerélményed. Ja, és ez is csak bizonyos szakokra igaz, a Bánki és a Kandó tudtommal itt is nagyon nehéz.
Aki durván leszól minket, az kiállít magáról egy bizonyítványt. Egy óvodai bizonyítványt.
Ez a 4. hetem. Még semmit se tudok. :D
Azt tudom, hogy a geológia nem könnyű és ahhoz jók a föci előismeretek.
Ilyeneket nem biztos, hogy fogsz tudni csinálni környezetmérnökként, maximum asszisztálni.
Ha nagyobb terveid vannak, javasolnám a BME-VBK biomérnökit. Igaz BME, de a lehetőség több a szakban.
Itt a szakról van szó. Egyszerűen a biomérnöki jobb.
Én is azt tettem első helyre.
Bár tény, hogy nem bánom, hogy nem vettek fel, mert azért az NAGYON kemény. Itt pedig úgy érzem, megtaláltam a helyen társaságilag is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!